[Gay Post 18] 想不起怎麼會病到不分好歹

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
新人留名

大隻?

關你咩事
貓仔 Lech巴 俊傑巴 川普都出曬pool
我唔願做人鳥

就入返

貓巴

真係選擇放棄
新人留名

大隻?

關你咩事

問都唔可以咩

大隻?

關你咩事

問都唔可以咩

話比你男朋友知

關你咩事

問都唔可以咩

話比你男朋友知

佢已經釘實我啦
佢追緊post,冇回啫
我唔願做人鳥

經常係房各自玩電腦 佢睇doctor who都唔理我

咁又sad左d嘅
http://pktboy.tumblr.com/post/156169318239/tom-daley-part-1-httpserosharecoms9pvt1n0

Tom daley玩丁gif,不過冇露

冇野睇

我已經好努力搵
我唔願做人鳥

經常係房各自玩電腦 佢睇doctor who都唔理我

咁又sad左d嘅

我可以同佢一齊出街同尖(加多一年一次旅行)已經開心

現充係點解

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%8E%B0%E5%85%85

指現實生活中無需ACG和網路就能過得很充實的人
近義詞為人生贏家、人生勝利組和土豪等等。一般來說,容姿端麗、學業有成、財力雄厚、交際廣泛或戀愛幸福,是現充的決定性要素。

有仔有街出就係現充

容姿端麗
學業有成
財力雄厚
交際廣泛
戀愛幸福

全部條件符合哂先係? 定還是符合兩/三項以上就係?

前面四樣都冇

咁又sad左d嘅

我可以同佢一齊出街同尖(加多一年一次旅行)已經開心

頭先一齊係尖room返黎

不過香港呢個環境已經好難做到外國個種幸福

問都唔可以咩

話比你男朋友知

佢已經釘實我啦
佢追緊post,冇回啫

我知

隔離飯香姐 再幸福乜又係同人cam

連私人空間都冇
想出街搵個地方談心都難,拖手又怕人望

隔離飯香姐 再幸福乜又係同人cam

連私人空間都冇

連私人空間都冇

隔離件有廢老 , 成日一見到我地就黑口黑面

我哋出街又冇人黑面,啲人成日以為我哋係兄弟,特別餐廳啲阿嬸成日話我哋似樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞