[Gay Post 18] 想不起怎麼會病到不分好歹

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

想後生都得嘅
issey miyake
又平

Hugo boss成個品牌係有種紳士既高雅感 ,
高貴得黎又帶少少暗黑 個感覺好歌德

我只feel到蝗味

又錯字

scent
light blue女裝正
dg essence 男裝都正

同埋jimmy choo man 拎黎考試
淨係得咁多

Hugo boss 好成熟

咁幾好

想後生都得嘅
又平

我係誠心真心地覺得the scent係 超 級 正
第二d牌子都係會有少少mk風流味
好想比人性侵犯 一路訓教一路比人隔住我條粉紅色boxer渣我

想後生都得嘅
又平

未試過 我覺得sauvage有d神秘feel

我只ferl到蝗味

D&G咪仲蝗 , 講下邊個牌子係唔蝗架囉

D&g young 少少 無咁多大叔用
好多出pool嘅現充

Dior唔係已經同港女劃上等號啦咩?

我係港女囉咁
好想比人性侵犯 一路訓教一路比人隔住我條粉紅色boxer渣我

http://1069funhk.tumblr.com/post/156149868095/hsxiaoyu-乖狗狗-cute

想後生都得嘅
又平

no chloe先係

no chloe先係

我想試chanel

no chloe先係

一個二個喺度講香水 我呢啲真低汁表示完全聽唔明

no chloe先係

無人理我 嗚
睇完pokemon 套野好淫

新上套戲
d 對白不停話要射到人飛起
射之前又要儲水
z神射完一下又軟晒

no chloe先係

我想試chanel

LV , chanel 已經絕對唔會著

我平時鐘意坐上人地塊面比人一路聞我袋底 一路奶我屎眼 chanel男裝好似無咩人用

新上套戲
d 對白不停話要射到人飛起
射之前又要儲水
z神射完一下又軟晒

你思想

no chloe先係

無人理我 嗚

有侵侵同貓巴同你瘋狂討論仲唔夠?
我真係對呢方面嘅野一竅不通丫嘛 點討論

無人理我 嗚

有侵侵同貓巴同你瘋狂討論仲唔夠?
我真係對呢方面嘅野一竅不通丫嘛 點討論

我見人可以連續打三次丁 我又挑戰下先 掰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞