[Gay Post 18] 想不起怎麼會病到不分好歹

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
m.nike.com.hk/product/819686-400/detail.htm
藍=等翻貨
灰=有碼有貨仲有折
點睇?

夾租既話每人4k-5k左右..

深水埗500租都14000

我仲諗緊八千可以租邊

深水埗有咁貴咩 我個ex 8k三房加廚房廁所 不過土瓜灣唐七樓
m.nike.com.hk/product/819686-400/detail.htm
藍=等翻貨
灰=有碼有貨仲有折
點睇?

wtf 爛link

我仲諗緊八千可以租邊

深水埗有咁貴咩 我個ex 8k三房加廚房廁所 不過土瓜灣唐七樓

雙重貶值

我仲諗緊八千可以租邊

雙重貶值

btw我都鐘意唐樓 樓底高又實用 豪裝不得了

我仲諗緊八千可以租邊

深水埗百六尺都五千二啦

不得了

琴日up唔到

中東人輪廓深 , 眼大 , 鼻高長直

我都想好似(不過走毛)

我仲諗緊八千可以租邊

深水埗百六尺都五千二啦

我日日都芒住d地產

雙重貶值

btw我都鐘意唐樓 樓底高又實用 豪裝不得了

吓,重建怕賠唔返

深水埗百六尺都五千二啦

我日日都芒住d地產

好想同bf住

我都想好似(不過走毛)

毛唔太多都可以接受
有一隻南歐人都似中東 , 但少d毛 , 個d都好正

保加利亞?希臘?

深水埗百六尺都五千二啦

我日日都芒住d地產

好想同bf住

荃灣
土瓜灣要快d入手 等有地鐵就變天價
村屋其實都平...

我都想好似(不過走毛)

毛唔太多都可以接受

保加利亞?希臘?

意大利?

我日日都芒住d地產

好想同bf住

荃灣
土瓜灣要快d入手 等有地鐵就變天價
村屋其實都平...

村屋唔方便呀,又要睇住病母

毛唔太多都可以接受

保加利亞?希臘?

意大利?

西班牙葡萄牙啲拉丁仔ok嘅

毛唔太多都可以接受

保加利亞?希臘?

意大利, 葡萄牙, 西班牙
都係輪廓深 , 眼大 , 鼻高長直 , 黑髮 , 相對多毛 , 攣毛

個啲係拉丁人
總統應該係租?
兩個人都就職?

毛唔太多都可以接受

保加利亞?希臘?

意大利?

西班牙葡萄牙啲拉丁仔ok嘅

我係咪講緊拉丁人呢...
但又同南美個d唔同

個d唔係叫拉丁美洲咩
http://m.nike.com.hk/product/819686-400/detail.htm
藍=等翻貨
灰=有碼有貨仲有折
點睇?

wtf 爛link

好多人著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞