[Gay Post 18] 想不起怎麼會病到不分好歹

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
http://m.nike.com.hk/product/819686-400/detail.htm
藍=等翻貨
灰=有碼有貨仲有折
點睇?

wtf 爛link

好多人著

Btw 我好少買鞋 買鞋好貴

毛唔太多都可以接受
有一隻南歐人都似中東 , 但少d毛 , 個d都好正

保加利亞?希臘?

意大利?

西班牙葡萄牙啲拉丁仔ok嘅

我係咪講緊拉丁人呢...
但又同南美個d唔同

個d唔係叫拉丁美洲咩

唔識 好似係

意大利?

但又同南美個d唔同

係拉丁人,拉丁美洲只係指西葡系美洲國家啫,拉丁人本身係指意大利丶西班牙丶葡萄牙丶法國丶羅馬尼亞等等人嘅

男神正D

男神正D

老態

男神正D

老態

唔好呢種
老態

正貨

意大利?

但又同南美個d唔同

係拉丁人,拉丁美洲只係指西葡系美洲國家啫,拉丁人本身係指意大利丶西班牙丶葡萄牙丶法國丶羅馬尼亞等等人嘅

咁姐係南美個d鬼佬樣嘅都係西歐人後裔?

男神正D

老態

唔好呢種

yes

但又同南美個d唔同

咁姐係南美個d鬼佬樣嘅都係西歐人後裔?

南美洲絕大部分本身係西班牙同葡萄牙㗎嘛
美國以南班鬼佬主要都係來自呢兩國家㗎啦,當然好多已經同當地原住民混咗血(例如玻利維亞啲人)

勁勁勁勁勁勁勁勁勁嬲嬲嬲嬲嬲嬲嬲

乜料呀

意大利?

但又同南美個d唔同

所以拉丁同中東都好正
其實係咪因為西班牙比中東人統治過所以先混左種???
定係本身已經係咁???

佢地係叫拉丁人 岩岩check一check 唔知係咪 係南歐西歐先多
藤岡靛

意大利?

但又同南美個d唔同

所以拉丁同中東都好正
定係本身已經係咁???

佢地係叫拉丁人 岩岩check一check 唔知係咪 係南歐西歐先多

法國都多 , 但到德國已經又係金頭髮 , 應該係南歐多

德國係日耳曼人

所以拉丁同中東都好正
定係本身已經係咁???

法國都多 , 但到德國已經又係金頭髮 , 應該係南歐多

德國丶英國丶比荷盧丶北歐(芬蘭除外)係日爾曼人嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞