[Gay Post 18] 想不起怎麼會病到不分好歹

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

LV , chanel 已經絕對唔會著

我平時鐘意坐上人地塊面比人一路聞我袋底 一路奶我屎眼 chanel男裝好似無咩人用

銀包,皮帶個d都唔會
聞袋底冇乜所謂 , 奶屎眼要視乎屎眼屬於邊個

奶屎眼麻麻 聞袋底就沖乾淨涼都ok既

無人理我 嗚

有侵侵同貓巴同你瘋狂討論仲唔夠?
我真係對呢方面嘅野一竅不通丫嘛 點討論

我見人可以連續打三次丁 我又挑戰下先 掰

無人理我 嗚

有侵侵同貓巴同你瘋狂討論仲唔夠?
我真係對呢方面嘅野一竅不通丫嘛 點討論

波蘭巴 , 我地討論東歐既後殖民好唔好?

吓,你個政府親俄都唔理東歐死活喎
有冇人可以俾我啜lin
有冇人同我探討陰謀論
有冇人同我探討陰謀論

由邊度開始講起 ?

就基因改造食物先啦
有冇人同我探討陰謀論

由邊度開始講起 ?

就基因改造食物先啦

點樣確保黑貴族們一定唔會食到基因改造食物? 一定食到架wo......

佢哋有自己嘅農場 植園,甚至根本可能唔洗進食
基因食物係為咗控制我哋呢啲低等人種

實俾人笑痴線佬
分開幾次量少好多
分開幾次量少好多

慢慢流出嚟
實俾人笑痴線佬

留名學野
有冇人同我探討陰謀論

由邊度開始講起 ?

就基因改造食物先啦

點樣確保黑貴族們一定唔會食到基因改造食物? 一定食到架wo......

出黎開上流舞會,聚餐,出外工幹都要食兩啖掛......

上流 高級人種,一係佢哋就有「解毒劑」
分開幾次量少好多

慢慢流出嚟

想睇片

跪求
分開幾次量少好多

慢慢流出嚟

想睇片

最後一次先射 份量少左 不過好似粘d
分開幾次量少好多

慢慢流出嚟

想睇片

變左學術討論
分開幾次量少好多

慢慢流出嚟

想睇片

頭一次流 之後就射

出黎開上流舞會,聚餐,出外工幹都要食兩啖掛......

上流 高級人種,一係佢哋就有「解毒劑」

依個講法合理

一切都係為咗控制世界
癌症都應該係佢哋搞出嚟
通常住鄉下自己耕種農作物嘅人都唔見有咩大病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞