[Gay Post 18] 想不起怎麼會病到不分好歹

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
點解我咁廢

做咩啊

其實要揾自己有咩叻係咪好難
點解我咁廢

做咩啊

其實要揾自己有咩叻係咪好難

唔係 因為唔叻都係要睇得起自己

都岩
仲唔瞓
仲唔瞓

你夠係
做人做到無愧於心就算架喇
叻唔叻呢d野 好死架姐 邊顧得咁多

成日覺得自己好似咩都識但咩都唔會好深入咁 都係知左表面個層但之後就會轉target
仲唔瞓

你夠係
做人做到無愧於心就算架喇
叻唔叻呢d野 好死架姐 邊顧得咁多

成日覺得自己好似咩都識但咩都唔會好深入咁 都係知左表面個層但之後就會轉target

我都係
然後轉個頭唔記得晒
有個好搞笑既例子 我有次睇晒成個蜜蜂嘅繁殖週期
因為我想知點控制出雄雌嘅蜜蜂
然後而家已經唔記得左大半

btw有好奇心都叫叻

same
我會好有興趣去知 但知完就唔知再理
有時半夜係到煲維基
但其實根本對自己嘅知識庫冇咩進賬
same
我會好有興趣去知 但知完就唔知再理
有時半夜係到煲維基
但其實根本對自己嘅知識庫冇咩進賬

我都會煲wiki
禁d link禁得好過癮 一開就禁開7 8頁咁睇...

都唔係架 唔知d無聊野點同人吹兩嘴
不過首先...

here
https://www.youtube.com/watch?v=ghWOn8eq1hw

笑死

...
個曲風

係 一CLICK入左大笑左一下
好彩冇大聲到嘈醒人
https://www.youtube.com/watch?v=ghWOn8eq1hw

笑死

...
個曲風

係 一CLICK入左大笑左一下
好彩冇大聲到嘈醒人

個MV完全係飛圖FEEL
好想訓
好想訓

屌 一醒咗之後瞓唔返
屌 一醒咗之後瞓唔返

陪你傾計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞