覺唔覺叫過雞既男人應該好似豬咁蓋個印上身

1001 回覆
2886 Like 236 Dislike
攞非處嚟比較雞蟲真係好冇邏輯
正常拍拖下產生嘅非處女應該比較正常拍拖下產生嘅非處男 雞先係同雞蟲比較
何況你班死雞蟲覺得自己憑咩有處女朋友呀
未照過鏡咪話你哋呢挺囉
所以雞蟲真係害人不淺
做過雞要刻雞字係額頭
不如女人係咪處女都蓋個印 分好既女人定壞既女人
認同,想試晒所有人種既囡囡

拉丁,高加索,閃米特
咁約砲又點計
有錢佬玩私竇囡囡叫唔叫做叫雞 如果有個靚仔play boy二世祖溝你地啲港女咪又照受
無印良品
認同
其實性一直都係用離作交易
唔叫雞/唔做雞唔代表冇利用自己嘅性服務/身體換取資源...

讀多啲書啦hater
一本叫consuming the romantic utopia: love and the contradiction of capitalism
一本叫debt: the first 5000 years
樓主返到屋企發現佢老豆老母成身都係印仔
樓主全部post都係踩男人 十足啲怨婦中女咁 現實一定好靚女
咁扑完之後你得到d咩?
除左肉體上既滿足 仲有d咩?
怕你個印唔夠墨水咋。。。

識d 大學生 ,asso ive咁細個都去邪骨 恐怖
完全同意
錯啦
時間同感情先唔係交易 係真正既愛情
反而交易既係男女雙方既條件 最明顯既係樣貌
之後發生既愛情係base on上面既條件
咁都睇唔唔透學人講拍拖本質
本身入嚟諗住睇下有咩高質討論 探討下娼妓文化本質
點知成版都係啲港女hate speech
咁點算
我中學同學真係因為佢仲係青頭仔而去叫雞
答我啦屌你老母垃圾樓主同你班撚樣 淨係識負皮我
上個post追問咗十幾版 都仲未答到我 到底叫雞嘅問題係咩 淨係識話低賤低賤 毫無論點
依家社會係,你冇樓/無私樓/住公屋就俾人標籤左
exact7ly
嘗試同佢討論 結果淨係識講叫雞做雞就係低賤 其他咩都講唔出
依家社會,就標籤緊冇樓或冇置產嘅人係失敗者

我都想社會係善待一啲善良嘅人,可惜呢個世界唔係咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞