覺唔覺叫過雞既男人應該好似豬咁蓋個印上身

1001 回覆
2886 Like 236 Dislike
因為cheap過雞既女都唔受雞蟲
如果屋企人有叫呢
會唔會想搬走
真咩愛啫
本身必然有交易成份
真愛?
咁點解你男友係你男友?
靚仔有錢溫柔錫你?
依啲咪交換條件黎囉
咪即係未出糧果陣食佢囉
佢出十次,我出一次
就係無靠男人了,這就是女人
鎖死一個西呀傻婆
要屌西
同屌死一隻都未識分

你要食飯等唔等於要一世食死一個餸呢?
有人活在幻想空間
留明等睇雞蟲話我天真 十個男人九個都叫過雞
你錯喇,會有人走出黎講呢個世界一定有醜男溝唔到女,所以叫雞天經地義,理直氣壯
樣衰咪整容
無錢咪勤力上進d搵錢
再唔係學一樣技能
或者溝件豬扒
睇你有冇心架姐

女人唔係必需品 唔會個天跌條女俾你
你可以話你唔需要女人 但唔好轉頭走去叫雞[img]assets/faces/dog/smile.gif[/img]

叫雞=放棄人格道德尊嚴 真係好人極有限

叫雞叫人格道德尊嚴既關係係邊?
留明等睇雞蟲話我天真 十個男人九個都叫過雞
你錯喇,會有人走出黎講呢個世界一定有醜男溝唔到女,所以叫雞天經地義,理直氣壯
樣衰咪整容
無錢咪勤力上進d搵錢
再唔係學一樣技能
或者溝件豬扒
睇你有冇心架姐

女人唔係必需品 唔會個天跌條女俾你
你可以話你唔需要女人 但唔好轉頭走去叫雞[img]assets/faces/dog/smile.gif[/img]

叫雞=放棄人格道德尊嚴 真係好人極有限

叫雞叫人格道德尊嚴既關係係邊?

同**
樓主太理想化 呢個年代...
女人唔係必需品就知你係真心on9
你ex算係咁啦 2年都無食你個處

至少同你一齊唔係為咗屌閪

睇你留言就知你係廢老屌佔中果班 正如上一代唔清楚下一代既人要d乜 一味講自身經歷 顯得你目光短淺 你係咪已經三十到尾?你果代有冇咁多女係非處或者做ptgf?
人地放棄求偶 覺得女性麻煩唔值得交心等等 用其他方法滿足佢既需要係佢自由
而你就邊屌連登仔偏激邊要繼續上連登 更要助長女權 物化男性 贊成港女hate speech
咁接受唔到連登user 真實既一面,唔上連登上其他forum 係咪好難?我從來唔覺得你有幾高尚 只係感到可恥
屌西係必需
女人唔係
無女人點屌西
有女友重叫
有老婆重叫
都尚且有得講下

人地單身叫就真係唔明有乜唔道德
屌西係必需
拍拖唔係
咁既意思
次次話連登仔淨係識講全部女人都係雞
認真comment 回都回唔下 無視 扮乜春高尚姐
叫雞唔比得人知所以就好錯 女人報細數扮處係咪就得? 雙重標準?乜撚野事?
文明社會 你想點樣爭鬥?
你係咪想講錢?如果係錢既話 就暗示緊社會主流既女人係雞wo
樓主諗下點解性會成為商品 可以拎黎交易
而且有咁大既市場
咁做雞既女都唔代表一定唔好
咩係好男人?咩係好女人?邊個有資格定義?
令自己利益最大就為之好
唔好叫雞 去強姦
咁你點睇d 女返大陸做返層膜 ,唔坦白性經驗?
btw 言下之意,搵人埋單係有錯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞