覺唔覺叫過雞既男人應該好似豬咁蓋個印上身

1001 回覆
2886 Like 236 Dislike
德政
你講乜春呀﹖

女人係雞,但有原因,就係要養仔女,
女人係雞,我都係雞蟲。大家都有生物學原因

有乜問題﹖
你理解能力低炸吓嘛。

從來都係話雙方都無罪架播。

我話女人雞只係想屌鳩樓主,用男性生理黎踩男性。咁係強人所難。
條件係一回事 條件好嘅人更吸引的確係人性

但係經營關係唔可能只靠條件

呢個都可能係好多連登仔溝到女都唔幸福嘅原因之一

如果一個人只有一身好條件

呢段關係可以好唔穩定

Mind set 好重要

因為會影響你點同人相處

簡單例子 你自己都成日諗住搵更好條件嘅女人

自然你都會猜度另一半會唔會出軌

或者你無錯

但係首先你嘅思維已經會影響你同另一半嘅相處

咁呢段關係又點穩定?

所以我信雞蟲真係會有報應
報應就係唔駛屌死一個西,爽。
佢套理論全部佢自己諗出黎架
唔好質疑人
連登屌西換資源學家
最大學術成就 提出佢老母係雞理論
真心想知啲處女情結嘅巴溝到處女之後係咪唔支持婚前性行為同埋會同條女一世
新嚟架 連登仔自己就梗係唔同講法啦 !

傻架咩
咁有咩理論係女人天生要養仔女呀?
又有咩理論港女唔會比資源去養仔女呀?
咁你一時話女人會養,一時又話有d女人唔會養又係咪搬龍門呀?
話自己條女係雞但自己唔係雞蟲果個唔係話你,唔洗爭住對號入座喎
同埋有冇叫過雞有數據顯示出嚟,願者上釣,我唔覺得咁叫踩男性喎
就算蓋左印咁又點 班女人咪又係揀呢d男人
好男人點會有女人要
佢講就係架啦 最有邏輯係佢
幫佢諗埋點覆:女人冇邏輯 翻去睇多幾本書啦
乜撚西周個條 on 9 仔弱智 r 水吹架咋

一早 block 咗佢

唔好嘥時間理佢啦 ....

on9 唔緊要呀 好笑先叫膠呀嘛大佬 ...

又 on9 又唔好笑 浪費時間

呢個論壇就係充滿呢 d 垃圾

成班人浪費生命
自己破撚完人地處然後分手再搵下一任處女女朋友
得閒再上下連登屌呢個世界冇處女
屌好撚on9
佢著人假鞋就屌屌聲
人地著佢舊鞋就 係咁㗎啦 好出奇呀
叻仔
你講乜春呀。你連搬龍門都未知點解

女人天生唔養仔女,分工邊度有人可以出外打獵比你食野﹖
古代女人養成既進化心理同習慣。

港女連仔女都唔生,邊有「仔女」比佢地比資源呀,小朋友。
我就係話,禽獸都有天性係,為左仔女先會吸走男性既資源。
但現代港女係完完全全自私咁為左自己呀
垃圾
乜都唔識既人,咪就會好似你咁。
學術當戇鳩
邊個user係咁?有冇post 睇睇
定還是無point就打稻草人?
搬龍門咪好似你咁,一時攞d解釋唔到嘅所謂天性嚟解釋自己老母嘅行為,一時又表示有女人又違反到天性
屌西換資源學家睇咁多書都攞唔到論據嚟support自己觀點
原來係會結婚係傻仔。

哦,等你結完三四年再回想自己有幾咁傻仔喇。
自己search Evolutionary psychology睇返幾篇入門文先喇
乜都唔識就收皮喇
你咪慢慢等繼續咒人
話唔埋,人哋幾廿年後兒孫滿堂,到最後一刻都仲有人照顧有人陪
你哋就人到老年,陽痿咗之後咩人生意義都冇晒,老豆老母又死晒,孤零零望住個窗
你咁無意思架喎
我cat girl咁樣但我係好女人點解無人要
你各方面條件上都要爭氣先得架
原來你睇咁多都唔識活學活用嘅 唉
用中文淺少少比你睇得明又話我ON9 我唔係好似有條垃圾女權係咁用英文就高級就叻果類呀
或者又睇下Human mating strategies喇,女人點解點要男人資源,點會生育權黎換資源。
好心你地喇。同樓主果類白痴一味重覆又重覆。又無論點。
樓主幾錢q
其實香港有好多男性都同梗隻雞拍拖,只係隻雞唔係係一樓一返工咁解姐,你知丫淨係之前流出個TPGF list已經好令人咋舌,仲有啲可能係已經回左塘,呢個pool有幾多人係冇人會知,只不過我係想你唔好Highlight人地有冇去叫雞或者叫過雞囉,即係你都唔想人地問自己係咪雞或者有冇做個雞咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞