覺唔覺叫過雞既男人應該好似豬咁蓋個印上身

1001 回覆
2886 Like 236 Dislike
可能啲G嘅安全意識俾啲濫交嘅女仔仲高,Call G嘅冇病冇痛,反而濫交個班個個玩到周身痕同生粒粒,咁咪仲恐怖
雞蟲乾淨過班港女多多聲啦
叫雞你想唔帶套都唔得,但港女同每一任男朋友每次扑野都有帶套?就算你同條仔都冇偷食,但只要你/你條仔某個ex係公廁/狗公而佢又試過同佢打過真軍,你就等於同幾百個人交換過體液
一個飛機杯比幾百個帶套既男人用過污糟啲,定係一個飛機杯比三個麻甩佬用過又冇洗污糟啲?
其實係咪真係好多男人叫過雞?
我身邊d同事舊同學都聲稱冇叫過雞
係佢地唔坦白定係要睇圈子
駁唔到
如果又跟據翻呢個logic,咁成個感情台都唔洗叫春啦
比人綠咪move on囉,喊咩呀
比人逼上進咪move on囉,呻咩呀
人係群體動物,你唔可以逼某d心靈脆弱嘅人跟你果套架喎
唔止法例唔知咩原因唔比見光架,上面都大把人驚比人打印仔比人知自己叫雞
有錢佬叫雞關你撚事 首富係男人你又係男人添
雞蟲成日都話有錢人叫高級雞乜乜 你以為我歧視你地窮撚咩
講左好多次有錢佬叫雞都係賤人
我只係正正常常一個男人 高乜撚野地

如果叫雞好似你認為咁正常咁普遍

點解唔俾得人知?

你心底其實都知道羞恥

不過你網上兇狠現實碌撚姐

btw 其實我的確就嚟結婚
Thank you for your blessing
駛過男人錢既就要
會有廢女話男養女天經地義
所以結婚比家用折唔折?
恭喜哂
記住唔好出去偷食呀
嫁比富豪果班/靠男人養果班要
同意
我想講人大咗出黎做野
好多身邊嘅人/同事有拍拖/結婚都會去滾
小則去揼邪骨
有d直頭約埋同事放工去一樓一「輕鬆吓」
佢地覺得自己有戴套=好乾淨唔會有病
覺得自己唔係姦唔係呃明買明賣好理直氣壯
得 你要叫雞你咪去
但去完仲要攞哂光環成日怨天怨地冇女埋身/條條女都拜金就死遠d 見到就嘔心
等待回覆
點解無可能,以前唔係處要死添呀

所有野只係一個權力動態
睇av打丁或者j女同學張相使唔使落印
你老母有無話你知佢做雞有幾辛苦
女人唔鐘意科學真相

結婚用西換家用?
佢地覺得同雞唔同架
唔怪得好多女仔唔直接答人係咪處
睇下有幾多成係為錢 叫雞就一定100%為錢
但如果又拍拖又結婚咪頂多6 7成為錢 唔係點捱到咁長時間
叫班男人賣菊花俾李家誠都唔係個個肯啦
所以最少有3成愛情成分都唔可以叫做雞
好明顯買賣先最污糟 價值觀最扭曲
唉 ...

其實如果你明白真正同一個適合你嘅人相愛帶俾你嘅幸福感覺

你會明白你根本唔需要咩新鮮感 咩刺激

同埋父母應該由小教子女對自己有要求

要尊重自己

Anyway 我都祝你幸福
想搵返早幾日有個大陸女人偷食
蓋咗個母豬印嗰幅圖
多左女人係咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞