覺唔覺叫過雞既男人應該好似豬咁蓋個印上身

1001 回覆
2886 Like 236 Dislike
你做 都冇資格
班雞蟲d邏輯真係錯曬
笑死

想同樓主做fd 好正
你先似係打横嚟果個喎
你都可以有十幾個ex,開發晒佢哋三穴,搞大過人個肚架啫
睇唔出同做雞叫雞有咩分別
男女賣點唔同,男性唔著重處(女既揀偶條件)
咁鍾意講男女平等,咁點解男要有層樓?
好癲 仲夠膽成日話女人冇邏輯
駁唔到就話人臭雞 打橫嚟架啦
可以 只要你想溝個 d 女都知道咪得

作為一個正常男人 其實我唔 care 你做過 d 乜

不過你呢 d 垃圾影衰埋我

所以有個辦法區分就啱哂

你覺得自己叫雞無問題架嘛

咁點解唔俾得人知呢?

男又好女又好 叫雞做雞係你自由 不過唔好暪囉
你搞清楚邏輯先啦
唔俾男人叫雞同唔俾女人做雞先對等喎
女人俾男朋友口爆中出屌咁佢係咪雞呀
我唔需要另一半有樓喎
拉客犯法 所以即係社會未接納唔見得光 係咩logic?唔俾係法律已經過時 應該修例?
老老豆豆 我本身都成日用飲筒 但而家走飲筒 又發覺其實平時真係冇乜需要 而家又唔係用飲筒就犯法 你有敏感牙齒嗰啲咪拎囉 但係啲人講埋曬啲歪理去反不特止 仲調返轉頭特登拎多啲飲管 真係反智
家庭問題嗰度 用返陳健康做例子啦 第一 係咪陳健康唔包二奶佢地一家就會幸福美滿咁生活?我唔覺得 第二 佢老婆見自己老公咁樣 唔鍾意咪帶埋仔女走佬囉 根本跳樓就係佢自己選擇 講到好似陳健康迫佢跳咁
其實好多男人有女有老婆都會叫雞 唔明點解你會天真到將溝唔到女同叫雞掛勾
無印良品 留名
依樓主邏輯,因為層樓同人拍拖結婚既,洗唔洗蓋個印?
你唔好咁痴線啦 ...

自己叫就算 唔好老屈其他正常男人
吊啦星
扮聖人呃蝦條都扮高D 呀
咁你都 講得出口
咁你條女有咗,但經手人唔係你
你好快D 同佢結婚啦
仲要同親戚朋友講
你好偉大做便宜老豆呀
唔係處女既女仔應該蓋個雞仔印係身上
始終如一既就印個精節牌坊比佢
有人知我叫咩
我條女都唔知啦
我想拍拖佢唔想但大食
佢中上有樣有波
支持樓主
快啲去蓋個印
有老婆叫雞仲賤啦 無影響架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞