大專 Notebook Ownership 2018 (5)

666 回覆
6 Like 1 Dislike
Last day order 吾代表 last day 攞
有沒有人都係買hp pavilion 14 白色
我9月尾買現在原本27/10拿 點知出email話delay 到6/11 update shipment status 有沒有人知咩事 再甘樣拖落去。。。。
正,夠新鮮,真即叫即整
屌,我個部
好似lenovo都係咁 我今日仲要去到佢先同我講冇得拎 勁on9
你諗住轉咩機?佢有冇比咩Offer你?
你意思係好多Lenovo都係生產出左問題定點 ?
等10.31 apple發佈算
Lenovo 正垃圾
有咩?係邊有得睇?
佢係打嚟同我傾,之後佢send左d offer資料去enail比我,但如果唔接受Lenovo嘅offer仲可以揀其他牌子嘅機
最後Online 衝刺

筆直五千至六千 文書機 唔外帶

師兄們 有咩推介?
我沒收到,可能我本身都好遲拎
你原本幾時拎?依加嘅情況佢話樂觀嘅11月就有,如果唔係繼續算
有咩?係邊有得睇?
佢係打嚟同我傾,之後佢send左d offer資料去enail比我,但如果唔接受Lenovo嘅offer仲可以揀其他牌子嘅機
我沒收到,可能我本身都好遲拎
你原本幾時拎?依加嘅情況佢話樂觀嘅11月就有,如果唔係繼續等
11月19號
應該係啦 我個部T480都冇得拎 又係話lenovo個邊未出貨
我都係19號拎
想問下Acer 部swift 3 掂唔掂?
一般文書、上網煲劇、帶去旅行擺相

見有8250u
128+1TB

$5,698
同時天涯淪落人
舊年係notebook ownership買左部dell xps13
今日發現個火牛壞左
想問下dell係有1年定2年冇保養嫁?如果冇加錢既話
3年
想問下巴打部機有無漏光問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞