大專 Notebook Ownership 2018 (5)

666 回覆
6 Like 1 Dislike
邊間都唔講 點幫你
我知道ive可以
Cu or cityu
應該有
仲有冇人要幫手買
有一個quota

有興趣gigabyte Aero 15x
可以考慮下淘寶
雙十一有優惠
有冇買左x1c i5 中左Samsung SSD 巴打可以留個tg? 有事請求幫忙
我中咗Samsung SS,但我冇tg。
你想我上載測試速度結果? 定係其他
我隻ssd 得200幾write speed 我sd email去投訴 但有少少資料想問下巴打你
有冇咩方法可以pm 到你?感激不盡
投訴冇用的......
你Test期間同時間有冇做其他嘢? 例如windows update 都會影響速度
有冇試過用其他測試軟件?例如 CrystalDiskMark?
已經投訴了 應該會跟進 希望問到巴打少少資料🙏🏻
試過好多次了 防毒 所有野都熄曬都係咁
Crystal disk ,as ssd都係差唔多
唔該巴打🙏🏻🙏🏻
有冇人部mbp 2018成日都好熱 facetime甚至用safari都熱
Intel CPU 問題
樓上有人用thinkpad 都咁講
原本差唔多有得攞機,點知見到佢話delay,跟住再同我講話生產出左問題
今年fm 訂咗機 本身24到28號有得拎 之後佢星期二打黎話貨期遲咗未有得拎 佢話有得拎就打電話同我講 係咪真係等佢就得啦? 係咪會有封email 叫我去拎架? 洗唔洗打電話催佢丫?

真心有d後悔係ownership訂 好擔心好不安
前幾日拎咗Macbook Pro TB 2018
琴日部機sleep咗20個鐘 啲電由100%跌到84%
Wifi同bluetooth有開 但無開app
點解會咁架
好食電喎
個100%已經係假架啦
Lenovo Ideapad 330S
係咪有Delay就會有?
話說2014年我買咗部iPad Mini 2
去到成10月中都未收到貨
跟咗2014年10月22號Apple出咗iPad Mini 3

結果唔使加錢
Notebook Ownership自動Upgrade咗部Mini 3俾我

30號Apple發佈會好大機會出新Macbook同iPad Pro
唔知未收到貨既同學會唔會出到新機
有冇人買咗dyson hp00
好似幾平
學生證唔見咗嘅話可唔可以攞到機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞