「大麻撚入」到底食完大麻嘅具體感覺係點?

367 回覆
83 Like 126 Dislike
最正真係去戲院睇戲
入撚左套戲入面咁
食完好chill 熱愛生命
感覺活著真好
吓,兩樣嘢嚟
搞到我想試下
試下囉,周圍都有得買
點樣周圍法
樓主讀緊u咪問啲hallmate囉
不過其實個感覺我就覺得係飲醉左但係個人係清醒咁樣
個個人嘅感覺都有啲唔同但係大體上都係放大左啲身心感官
半夜入西貢r番淡可能得,
香港都好多人種,據我所知
搵電話真心唔難
唾手可得

17FG
Tg我啦
Badtrip過一次
事後個人正面左
隊草扑咪傷身咯
Badtrip係點,可唔可以形容下
w完會放大你嘅情緒
當你諗住啲唔開心 驚嘅野
就會控制唔到深陷左入去
驚已報
嗰次無量力而為 用量多左
第一次有呢種感覺 所以有種不安感
個人好辛苦 放鬆唔到
開始驚會死 想Call白車
好緊張好緊張
諗下諗下覺得自己已經死左
又諗左超多價值觀嘅問題
好似一次過爆哂啲負面野出黎
之後都無再發生
Badtrip可遇不可求
通常無準備好 環境陌生會大機會啲發生
嘩屌 咁撚痴線
邊個同你講合法咗會令社會多啲意外發生?
如果係咁,荷蘭啲人咪死曬?
香港最大道友討論區
係啊
所以食w食到啱啱好high
或者stone嗰個位就完美
但再上到去入到tripping嘅狀態就要小心
嗰次badtrip我自己困左自己係雜物房四個鍾
就咁坐左係櫈度 覺得自己意識同啲w對決緊
不斷諗啲唔開心野 深陷左入去 想傷害自己
覺得自己唔存在 現實世界好虛無
最後真係忽然有一刻好似諗通左咁
個人即刻勁舒服 返上床十秒內訓著左
一旦tripping緊 要話比自己聽
自己係安全嘅 自己只係tripping緊
放鬆享受 發生緊嘅野好快會過去

自己亦試過帶朋友tripping
一齊係房 揀片播片比佢睇
一發覺佢有乜唔對路 想墮機(即係準備跌落badtrip)
即刻同佢傾計 拉返佢上黎
tripping狀態下真係一念天堂一念地獄
自已搵電話啦 唔好信網上面果d dealer
其實啲感覺就每個人都唔同囉我覺得
我嘅經歷就係試過因為財政問題個人大壓力到爆煲 之後就同frd一齊出去fing左幾日係個幾日圍內成班frd一齊玩咁都個人本身放鬆再食啲添就放大曬啲感覺 可能小小野係覺得開心嘅就已經變到好開心好撚放鬆 完全冇左因為啲壓力造成嘅辛苦感覺啦
結論就係哩樣野其實好睇個人食完之後嘅心情同諗法囉 如果係本身比較悲觀食完會好badfeeling 但係當刻係開心唔care某啲野就會goodfeeling
另外都勸樓主一句真係雖說weed係冇乜健康影響都唔好為試而試啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞