「大麻撚入」到底食完大麻嘅具體感覺係點?

367 回覆
83 Like 126 Dislike
想試
發夢一直有食開草。

最近睇多左其他野,有d問題想請教下。

Lsd, mdma, mushroom 係咪害處同大麻差唔多? lsd同mushroom有咩分別?

3隻係咪都要有人陪同?

感謝
好精神同好眼訓既感覺同時出現
Indica 同Sativa 完全兩樣野黎
Indi 係一般high
Sativa 係精神 peaceful
你掉撚左屌你

利 發夢夢到
我又上
傷腦既野 唔值得試 Chemical,
後果自負
放9你蛇先
所以 Recreational Usage 岩哂 當睇戲食爆谷 係助燃
會好撚搞笑
明明係無聊野都笑到停唔到
個嘴角keep住向上微笑
隻眼就睜唔大
記憶得返好短
會突然諗咦我頭先係咪瞓咗
每幾十秒就重覆一次
思想好跳脫可以無限9up
官腔人員都講,大麻本身唔係毒品
但經常有人將其他例如LSD MDMA 混為一談
怕有年輕人接觸大麻後,就好似開咗門想試其他
因為習慣咗大麻,唔知幾時會想試其他"勁啲嘅"

最憎人將大麻扯上其他嘢
真係屌你老母
所以咪要有個意識 話比自己知 你淨係玩大麻 純粹想high一high 唔係道友上電 唔上癮 話唔玩就唔玩
唔會去試 Chemicals 無需要玩啲再勁啲

要玩個啲野 十幾年前玩左啦 仲細咩 唔會同啲細既癲
我食補品唔好?
我飲醉都會清醒但放大左d感覺 會笑多左 思路清晰左 反應慢諗極都諗唔到一樣野都有
同你地講個d差唔多
所以唔明飲酒同weed有咩分別
利申 食過幾啖無咩感覺
心情會大大大起大大落
呢秒喊下一秒會笑
但個感覺係舒服輕鬆

利申 合法左 唔做犯法野
有兩個state,少份量只會有side effect,正常先會有感覺,再多就到視覺
樓上幾個話食完冇feel
試過食完扑嘢再講

1. 食完大麻扑嘢先至發覺咩係真真正正扑嘢
2. 同老公唔食大麻唔會扑

唔係話將大麻同扑嘢扯上關係
不過天然植物+人類天職,冇衝突而且錦上添花
首先,你要有老公/男朋友
Between 2007 and 2014, the percentage of drivers in the United States who tested positive for THC — the main psychoactive chemical in cannabis — increased from 8.6 percent to 12.6 percent
according to a report by the National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).
巴打係咪一路吸一路打
咁大味,你地通常邊度食?
屋企食會唔會俾樓上樓下報寸
但好傷身
扑野傷乜撚野身
食大麻每個人有唔同感受
聽過有人會驚,但唔知驚乜9
大麻有好多款
上得慢就好chill
上得快就好爆
食完會自殺乜乜柒柒就聽都未聽過
反而食完唔想自殺就聽過
食完扑野個效果可以勁過印度神油
射完勁快硬得返好似有無窮能量
第一次唔識死連續扑左3-4次醒返痛撚到
成身散曬咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞