「大麻撚入」到底食完大麻嘅具體感覺係點?

367 回覆
83 Like 126 Dislike
隊草 係放鬆放慢 普通都係聽慢野 咁要推介緊係 reggae chill野 唔係咩叫chill
你要run得好快 個beat好快 個啲 係爆腦野啦
兩種方向黎
咁你講到咁主觀 聽咩都得 個人喜好咁 無得好講啦
有無靈魂出竅咁誇張
你隻野好靚喎
就係成個人飄左係廳個天花度望住班fd係度笑我,每句都聽得好清楚,不過我食space cake 咋
黎緊去荷蘭
同意,雖然好睇個人喜好,但有啲歌係會特別有聯同感覺,成個人會搖

https://youtu.be/3txHPS3LzgY
https://youtu.be/DaXSCHE8SDI
口嗡嗡當秘笈 只説你太無知了
大把人唔隊都自殺啦

不過合法,合法香港人就覺得冇問題
即係將來如果政府立法話大陸人强姦/殺香港人唔犯法,香港人都會話法例係咁就要守。唔會有獨立思考
道聽塗說,扮撚晒野咁,你食到一個唔會想食㗎 冇話識唔識量,反正唔會食得死,從來冇任何案例係因食大麻而死
你個人跟唔上你個腦嘅轉數咁
所以一直都話係心癮黎 冇人叫你日食夜食
自制能力呢樣唔係淨係大麻 對所有野都係
你過量冇節制無論係做咩都唔好啦
大麻唔係叫你用黎逃避問題
你可以當佢係一種藥物
Or間中嘅娛樂
我之前有自己整牛油黎食
你要溶落啲油 例如牛油/椰子油先得
整左8粒鐘 勁potent
大麻咖啡好撚好飲
初初聽到牛油加咖啡感覺好重口味
點知試過一次念念不忘
0.5-1.5hrs就會黎料
試過最耐係過左4個鐘先黎料
好開心 好口乾 好想食pizza
係阿姆斯特丹瞓醒就smoke 跟住周圍走 諗翻都開心
瘋狂想食嘢, 時間過得好慢
如果同朋友食 少少嘢就會笑到仆街, 好開心
自己一個食 個人會好平靜, 諗嘢會好deep
我通常失眠先smoke ,smoke 完就好快瞓着
食乜撚野過量都會死人,打飛機過多都會死,食煙話早死咪一樣周街賣,都係睇個人定力唔沉迷就ok
因為飲酒會嘔會頭痛,同埋飲得多先有啲feel
Smoke 2啖已經嚟料
個人好放鬆
聽歌好立體聲 好撚正
得呢個CM最relate到 唔知上面又自殺又勝係食d乜
其實食完對身體有咩副作用?
咪臭係 有乜嘢食過量係唔會死人
而且大麻過量致死嘅新聞幾乎微乎其微
飲酒後會有唔同負面作用, 但weed完冇
第二日都唔會出現hangover情況, 會好似平時訓完教咁
睇你食邊隻同點食
食過最勁嗰隻係大麻花,直頭個花冧
變到冇咩距離感
少少野就想笑
如果有音樂仲不得了
同朋友上大陸試過
佢就幾乎暈低,我就乜事都冇,效果可能因人而異啦,都有可能我食嗰支係假
弊在清醒嘅我睇住有公安喺附近行過,幾驚出事,分分鐘要喺上面踎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞