「大麻撚入」到底食完大麻嘅具體感覺係點?

367 回覆
83 Like 126 Dislike
聽你地d形容都係負面野多咁
係內華達個個賭城試過wiz khalifa 個牌子個隻
24定25%thc 既1g join
正到痴線 好似去左第二個世界咁
當你讀既書多左..去既國家多左..了解世界多左..你自己就會有答案..大麻文化係包括人類既發展歷史 同宗教..最後去到比禁既原因係資本家既決定..有興趣可以自己做功課..唔需要人云亦云..相信社會體系選擇比你既答案
過量使用會衍乜野問題 咁酒精有冇合適咁使用
好確實話你知 你食既係混左雜質劣等法
第一次聽呢個講法
可唔可以講多d
香港犯法嫁屌你
Google啟靈藥 好多有關weed 致幻劑嘅野睇
https://www.reddit.com/r/AsiaTripper
Reddit啲野都幾好睇
反應快左 會喪笑
感官會放大 ,睇戲 廳歌 會好投入 ,感覺到自己好似身處起果個空間入面

我比較鐘意自己一個放鬆下,

同埋好睇個人既性格係點 ,如果你係一個唔係太識控制自己情緒既人,我建議唔好試

同埋建議唔好食太多,因為你食得愈多,就會愈習慣,之後只會愈黎愈勁。有機會會食埋其他野,自制能力好緊要
唔係支持大麻,可唔可以貼幾單大麻後殺人或自殺新聞黎見識吓?
俾個電話我 我有
60s 啟靈藥開始盛行,而好多突破野係當時發生,無論科學藝術社運都係,可能係恰合,而我覺得係有間接關係。

但所有比人用嘅野都有好有壞,有本書嘅學者描述當時有個風氣,個個人都想啟蒙,會離開城市旅行。之後去咗啲專high野嘅部落,咁個個就想用啲藥尋找真理,人生意義乜乜柒柒,但多數都變毒梟。佢形容啲人high到傻咗,好似邪教村落咁。
環境會有影響
香港太迫同緊張
要試就去外國試
離開充滿物質嘅世界
心靈啟發更上層樓
你覆完我我都無彈通知
懷疑此post已被mon...
大家小心
比幾十萬條女屌到上天,你話正唔正?

唔支持隊草
想問下stone姐係咩意思

其實即係身心都處於好放鬆 諗嘢會好慢
唔太想郁咁
因為外人睇你會好似石化咁唔太郁 反應又慢
所以叫stone
你覆完我我都無彈通知
懷疑此post已被mon...
大家小心

點解你地對weed可以trip到蘑菇咁
我個陣係ams臨走 又bong又joint食左差唔多2g
再食埋個0.5g weed嘅 paradox space cake
結果係機場個心跳到勁撚快 成個人攰到仆街
一上機就係咁訓同訓 完全trip唔到
個次係我食得最多嘅一次

平時食0.25-0.5g 有少少trippy 但冇去到蘑菇咁勁咁好玩
自己用Mighty Vapor
成日得閒又拎出黎食下
係屋企更加無節制
呢排每日半j至1j
個人感覺皮膚因爲訓好咗訓多咗而好咗
其次 個人認為飲酒比唔到smoke 咗之後有種係到反思 思考既思維
其實冇smoke 過真係好難表達到出黎 當你事過你會覺得同飲醉係有天淵之別
皮膚好咗
咁我真係要問細妹拎啲黎隊隊!!
聽迷幻歌會跟住個旋律咁浮,個人好輕,合埋眼好似有個旋渦慢慢吸你落去,好relax. 都好似飲左酒迷迷糊糊咁既feel,不過就唔會有頭痛同心跳加速既感覺,個人係清醒既,唔會有幻覺。聽覺會強化左,聽歌會更有層次更有立體感。視覺同動作會有少少唔同步,即係轉完個頭1/4秒後先有畫面

有冇ching試過smoke 完聽edm vinivici
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞