「大麻撚入」到底食完大麻嘅具體感覺係點?

367 回覆
83 Like 126 Dislike
水動車 聽講已經發明左
但去拎專利既時候 發明條友比人毒死左
點解你樓上樓下會知大麻咩味
2g
佢地做咁既野根本唔需要掩飾..你講出黎..人地一句陰謀論者就搞掂..最後學識左世界蠢人永遠比聰明人多
擺明啦,呢啲野無大公司監控
情感放大 唔好食既野會變好食 好食既野會更好食
反應好定唔好真係好視乎你smoke果陣咩心情

利申 發夢有食
咁低劑量其實有無反應?
啊妹頭先唔知係咪飲完茶
情緒好低落又好平靜
感覺到佢搵到屬於自己嘅空間
我都唔會再管住佢
話會自殺嗰位師兄食過啲咩 快啲講低等我唔好掂

酒同大麻一樣?好明顯冇食過大麻啦
醉嘅感覺係好沉好重 stone嘅感覺好輕好飄
因為咁已經冇飲酒好耐

同埋有冇人講得其實唔合法仲好
合法咗就規管thd含量
黑市就冇哩回事
所以就算合法俾我揀我都係會買返黑市
總之就好似quicksilver係xmen套戲入面咁
周圍啲野慢到pk
一打機就所有game自動變3D
合法化都有分點樣合法化
如果只係藥用合法就會好似奧地利個啲咁
係鋪頭買係cbd 非法買先有高啲thc
如果好似荷蘭美國加拿大個種就爽到暈
咩strain咩edibles幾potent都有得你買
連續三個月每日smoke,你會發現
sober時記憶力會差左,
係講緊今朝發日完,你轉頭可以完全無左件事,到有人話你知你自己會好驚訝。
trip 完第二日會蠢左。
係生理上唔會有癮,但食開唔食,會感覺自己俾平日躁左,易發脾氣(心入面,唔會做出來)會有心癮,特別係你大壓力,會想收工點一支。而你無壓力時又會覺得好想chill,又會走去食。會愈食愈多。
另外有風險就係,你唔知你食既有無溝野,特別係vaping,你唔知d 油信唔信得過,可能係合成。
仲有bad trip的風險,你嘅唔開心會被放大好多倍,唔係你想像到。。。
最後,食開的人唔敢講所有人,但有d 人會因為草而接觸其他,例如mdma 同lsd, 當然你話無傷大雅我就無野講,但係要靠藥物先得到嘅快樂真係真正嘅快樂? 快樂存於我地內在本身,係好老土 但係你心態唔改變,食咩都好你人生都唔會改變。

大麻唔建議你試,生命有好多野俾大麻值得試

利申:全部發夢
完全同意以上嘅講法
華人真係 好撚垃圾
認真
smoke 只係其中一種吸入thc/cbd 方法
合法咗嘅地方 唔只係可以買到有regulation 嘅flower
而且有其他大麻產品

如果只係話追求high 只係一種用法

大麻更多係幫助你work life balance
合左法你可以好平咁買到cbd 產品
適當運用cbd, 再加上thc 其實唔會有所謂bad trip, memory lose.

bad trip/memory lose 好大係因為你食垃圾唔知溝左咩同用咩藥水種

利申:外國合法農夫
會好咸濕
係咁嘅咩?會唔限制thc含量架?咁真係要過加拿大試吓喎
致幻劑量係25ug 15ug對日常生活無影響
隊草 唔係聽個類野架 你要edm夠爆 緊係rave玩個啲
睇過草加熱 可以直情 沈落啲嘢食度
有無人試過? 其實我覺得草好好味 好想直接食

利 試過生食

不過上網睇 話直接食落肚起碼 6-8 個鐘先有effect
但食完個晚 超好訓

利 當年係外國
其實聽咩都得喇,最緊要個feel咋下話?
靈魂出竅咁
你好清楚啲人做緊乜講緊乜
但就完全應唔到人
連點頭都做唔到
只係想笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞