「大麻撚入」到底食完大麻嘅具體感覺係點?

367 回覆
83 Like 126 Dislike
小小喇
試吓囉,你幾大呀
第1次係張床到試下
聽下歌 放鬆下 你會覺得好撚爽

第1次 係外國食 OD左 好想搵番第1次感覺
唔知點解 個人會變到咩都好驚 好恐怖咁

然後第2次食 好放鬆好舒服 舒服到聽聽下歌無啦啦係到笑
成日聽人講 又話上太空又剩 其實係點
同埋第一次食 係飲完酒 好醉 本身個胃好唔舒服
食完之後 乜事都無
你係以乜身份認為香港唔需要..你講既野都係你既諗法..我唔飲酒 但唔會阻人飲
我覺得酒精仲危險
飲醉酒真係乜撚都敢做
你以為每個人同你一樣咁痴線有咁既反應咩 你當自己邊撚個?
危險性咁都話冇必要去到立即禁?
年中咁多醉酒駕駛 車死人
大麻都唔見得有危險性到禁
無必要有危害係你既意見你既角度..唔好咁自我中心拉..你尼種人老左變維園阿伯咖....唔好以為個世界係你咁諗你講既野就係事實先得咖 比d國際視野
例子你又舉唔到 一係用自己做舉子..論證你又講你既主觀感受..返印度食咖哩拉
食完睇星爺D戲超正!笑唔停
無論雨怎麼打、 大麻仍是會開花!
飲酒有人一杯過量有人十杯無問題.. 咁大麻幾多叫過量喔 幾克阿 講喔!你搞清楚大麻同合成大麻拉. 我夠話打幾隻字搵到你尋日賣屎忽証據拉
食住黎温dse, 過目不忘
無個數點定義過量使用阿? 係到討論無法定義既野喔?定係搵個好似你咁醒既做法官阿 你話過量未過量囉
我夠話好多新聞講你做雞拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞