SD高達online

427 回覆
41 Like 1 Dislike
我記得有一次打s機常規,有個人叫最終大佬揸c渣古I 指揮官係甘屈s機,好撚癲

甘你老母
開ser現左幾個月就冇玩
剩係記得太空坦克好屈機
人地就算埋到身已經冇哂血
而且又係c機 死兩次先等於人地一次
好掛住zz f91同獨角獸
三部好早期就陪我玩到大既高達

仲記得當初打完任抽中f91設計圖開心左好撚耐

由其合果下

由你老母
推下先
淆底勿剷青 有無人記得
我仲記得以前未有oc系統既時候,幸運抽蛋10個有9個都係防爆核心,所以儲儲埋幾千個,之後唔知係咪叫g改定咩,無左oc system, 所以每個防爆賠番5000g貨幣比我,自此由劏房住客變左個李嘉誠
仲有臨關server前一日,親手del晒所有機,留番一開始果隻訓練用渣古。sd gundam online 正式成為絕響。
獨角獸好自問合完係唔識用 啲人玩火箭炮好勁我都唔識
貪佢招ntd可以反番人地浮遊炮
f91真係同我出生入死 岩岩合果時S機仲未大出賣就係靠佢玩落去
因為未合之前人人都起碼有隻拖三神高 我得隻ZZ唔夠打
每次一開場開一下VSBR炮再r後慢慢玩

獨角獸2武好好用,又遠又易中,火箭炮就要睇技術

玩單飛火箭炮 最好用nu,百式 ,金色機,同鯊魚波練

其他果d 唔係慢 就雙飛
好掛住我部ex左嘅鐵球
紅渣 白狼玩家留名 嗰時都課咗唔少oc d 機
oc6炮狗全加攻
a機爆背冇半條血
Godgunda 留名 專玩重劍單挑1武
劍西 f91 bd2
垃圾掛機玩家留名
掛撚左十年都係三紅星
Oc ex 全攻 ka wing
兩三下一部a~b拳
不過改先完就收咗皮
Oc ex 全攻 ka wing
兩三下一部a~b拳
不過改先完就收咗皮

改弱咪又係強 kawing果4炮係abc房既過強應該冇咩討論空間
垃圾掛機玩家留名
掛撚左十年都係三紅星

同是BD3星
好鍾意玩浮遊炮
我叫10m
仲記得佢關服之前幸蛋免費抽
但係我抽到手軟都未抽到部完美突擊
好心佢全部機解鎖好過啦
彈珠戰隊報到
推到有私服
隻game唔係6年前左右咋咩?
點解講到好似好耐咁
私服講左咁耐到底有冇出現過
Zz真係好正 r之後個一武cd好快 架機又好快
可以偷襲人之後高速飛走
公會戰又好正 不過好多時靠隊友carry
Zz真係好正 r之後個一武cd好快 架機又好快
可以偷襲人之後高速飛走
公會戰又好正 不過好多時靠隊友carry

ZZ好似係改得最多次既S機
獨角獸好自問合完係唔識用 啲人玩火箭炮好勁我都唔識
貪佢招ntd可以反番人地浮遊炮
f91真係同我出生入死 岩岩合果時S機仲未大出賣就係靠佢玩落去
因為未合之前人人都起碼有隻拖三神高 我得隻ZZ唔夠打
每次一開場開一下VSBR炮再r後慢慢玩

a獨先好玩
唔撚洗描都中
正宗玩壞手勢機

不過a剪用開炮百
一開newtype通常都好少死同輸出爆升
不過成日未開就比人集火
淆底勿剷青 有無人記得
我仲記得以前未有oc系統既時候,幸運抽蛋10個有9個都係防爆核心,所以儲儲埋幾千個,之後唔知係咪叫g改定咩,無左oc system, 所以每個防爆賠番5000g貨幣比我,自此由劏房住客變左個李嘉誠
仲有臨關server前一日,親手del晒所有機,留番一開始果隻訓練用渣古。sd gundam online 正式成為絕響。

我記得呢個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞