SD高達online

427 回覆
41 Like 1 Dislike
雖然到最後成日都輸 我好享受用全甲ZZ拉打玩人 追九十幾條街先殺到我

X 童年回憶
O 童年陰影

愛受害者?
雖然到最後成日都輸 我好享受用全甲ZZ拉打玩人 追九十幾條街先殺到我

X 童年回憶
O 童年陰影

受害者?

屌 第二次 唔撚用電話覆
有韓服係手 但無錢租ser

PM ME
講講下港版成隻game好似未剷仲係度

PM ME

點樣pm
ABC常客, 乜機都玩但最鐘意用X異端, 見證住浮游炮由垃圾buff到神裝又變返垃圾, 但都照繼續玩, 熄ser最後一場係用X異端打好多條柱個關
ABC常客, 乜機都玩但最鐘意用X異端, 見證住浮游炮由垃圾buff到神裝又變返垃圾, 但都照繼續玩, 熄ser最後一場係用X異端打好多條柱個關

蟹柳高達
岩岩出個陣有玩,靠隻 4 點 CU 渣古打左勁耐,係後期又要一隻艦擺機,但我得一隻CU 渣古唔夠機同人玩就棄左 game
以前艦戰仲有人認真玩個陣仲配左個陰招,抽到有D細圖會開場秒轉C拳AEU凱里昂,開道具隱身兜後三武插背+艦炮combo,有時好彩可以開場用一架C就換到對面一架S殘血
私服出左,笨大個gundam online會唔會收皮,如果直接影響既話樓主會唔會有咩問題
以前狂玩啊
私服出左,笨大個gundam online會唔會收皮,如果直接影響既話樓主會唔會有咩問題

老實講,我覺得SD好玩d

我都覺sd好玩啲呀,宜家個隻都唔知做乜柒
oc就係 as zz br wing 既天下

我都覺sd好玩啲呀,宜家個隻都唔知做乜柒

宜家嗰隻係戰術性多d但節奏偏慢,SD節奏快,過癮,但戰術性就略遜於前者

G改之後as zz仲癲
可以插中距離武器射程部件
2武追彈由微超視變到超視

G改之後as zz仲癲
可以插中距離武器射程部件
2武追彈由微超視變到超視

第一次g改恐怖過oc
第二次就正常
好懷念
最鍾意用V2同F91
好懷念
最鍾意用V2同F91

F91 拳機惡夢
二秒八留個柒名
而家先睇到個post 睇黎都係冇私服
btw 仲有巴打記得我呢個垃圾
以前成日出深水埗果間雙經網吧 同彈豬成班聚下 好撚懷念
二秒八留個柒名
而家先睇到個post 睇黎都係冇私服
btw 仲有巴打記得我呢個垃圾
以前成日出深水埗果間雙經網吧 同彈豬成班聚下 好撚懷念

何友 有冇掛住我地三更既成員呀
臭小果留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞