SD高達online

427 回覆
41 Like 1 Dislike
隻game 正,不過身邊冇朋友玩
所以玩左成年都唔識用光槍
究竟d 人點解咁準?飛緊都槍槍中
上論壇抓文話叫半自動,lock 緊又唔lock 變手動咁
完全唔明

要預判自動lock果陣射過去會偏差幾多 開槍之前就chok一chok隻mouse 調整到個準心去到你預判個位
唔知係咪就係你講緊果個射法 不過咁做會準好多
其實好多年無玩 都唔知有無記錯
推到有伏
推到有伏

隻隻呢DGAME都有傻豬話等出私服
其實真係出左又有幾多人玩番/ KEEP到幾耐
唔好破壞自己個回憶啦
推到有伏

隻隻呢DGAME都有傻豬話等出私服
其實真係出左又有幾多人玩番/ KEEP到幾耐
唔好破壞自己個回憶啦

唔係咁講呀,我真係玩到佢關ser嫁
係佢唔出先冇得繼續玩咋
好想玩返呀
Id:乂鋒刃乂 在此留名
見到好多熟悉既公會名
ken13 留名
笨大真係賤到仆街
sd臨執之前出過一次綠光獨角獸
就係呢期出綠光獨角獸開始,笨大開始玩嘢,唔想批版權,之後韓國廠同笨大傾掂數,繼續出新機
但呢次之後冇幾耐,笨大就唔再批任何機體版權畀韓國廠,所以sd逼住執
之後隔咗差唔多一年笨大自家開發咗隻新sd,叫sd gundam next evolution
點撚知無論畫質,操作感,以至可玩度都大不如前作,少人玩到d玩家都記得其他玩家嘅名,最後唔夠2年就執柒咗
中學回憶之一
推到有私服
呢隻GAME真心回憶
記得以前官方對外掛隻眼開隻眼閉 ,入人場瘋狂刷所羅門,一日升王牌
笨大真係賤到仆街
就係呢期出綠光獨角獸開始,笨大開始玩嘢,唔想批版權,之後韓國廠同笨大傾掂數,繼續出新機
但呢次之後冇幾耐,笨大就唔再批任何機體版權畀韓國廠,所以sd逼住執
之後隔咗差唔多一年笨大自家開發咗隻新sd,叫sd gundam next evolution
點撚知無論畫質,操作感,以至可玩度都大不如前作,少人玩到d玩家都記得其他玩家嘅名,最後唔夠2年就執柒咗

sd2用自由打rank上全服頭幾名 仲好記得輸係因為隊友送頭居多 個格鬥真係搵唔番之前嗰個感覺
特林頓 2p2 黑房 拿殊求相認
笨大真係賤到仆街

sd2用自由打rank上全服頭幾名 仲好記得輸係因為隊友送頭居多 個格鬥真係搵唔番之前嗰個感覺

sdne我就冇玩過
不過就咁睇人d片,尤其係BerserkD拍嘅片,都覺得部機體打起上嚟動作好生硬,尤其出炮/出刀嗰下,生硬到嘔
不過都有樣嘢好,就係可以自由搭配武器同埋機體技能較平衡(e.g. trans-am有時限)
亦都係成隻糞game唯一比sd更可取之處
笨大真係賤到仆街

呢個真心柒

老老豆豆 佢都出到山窮水盡啦果時
又呃錢 又失哂平衡
最好玩仲係oc時期前 未禁跳水
利申玩過中日台港韓服 唔玩都會睇新聞同片
奶妹
得server file 難d 起得返私服
大家哥

條友弱智
我又諗返起佢俾我fd玩撚到殘
https://www.youtube.com/watch?v=o4Q3uUYo9Z4
仲有俾其他人虐
https://www.youtube.com/results?search_query=%E5%A4%A7%E5%AE%B6%E5%93%A5
雖然到最後成日都輸 祖我好享受用全甲ZZ拉打玩人 追九十幾條街先殺到我
雖然到最後成日都輸 我好享受用全甲ZZ拉打玩人 追九十幾條街先殺到我

雖然到最後成日都輸 我好享受用全甲ZZ拉打玩人 追九十幾條街先殺到我

X 童年回憶
O 童年陰影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞