SD高達online

427 回覆
41 Like 1 Dislike
機體就o黎支持唔著啦
最記得部重高加爆防
一開技 硬到不得了

仲有唔公平既Bd場
拳鐵球
有冇人玩過呢隻?好好玩
其實bandai醒水就用機戰主題套返落隻game度出個新online啦 客源又大勁撚多唔會話得高達fans Sd個種手感真係點搵都搵唔返

新果隻高達online 唔係幾啱玩

新個隻要好有策略

其實sd係無bandai授權所以收咗皮

而且套機戰主題好難做到招式平衡,又唔得罪d
fans,所以應該冇乜可能

機戰主題 只可以做到og既機
其他三一 鐵甲萬能個d好難做
版權好貴
推到有私服
超常現象
最鍾意拎bc機追住d s機黎打
同埋插哂必覺做sp9

G常
個陣玩韓服,個個月過數俾人買機買圖
諗起都覺得癲
超常現象
最鍾意拎bc機追住d s機黎打
同埋插哂必覺做sp9

G常

推推
有無人搞緊私服
c機
有冇人玩過呢隻?好好玩

細細個玩過英文版
叫exteel 好撚想玩返
每個parts可以任砌真係好正
2011年印度sd既 server file 有興趣就自行研究
https://www.sendspace.com/file/bp699b
2011年印度sd既 server file 有興趣就自行研究
https://www.sendspace.com/file/bp699b

推到有ser
金恩cu oc6全攻豆豆炮秒拳機
乜柒都秒
推一推先
隻game 正,不過身邊冇朋友玩
所以玩左成年都唔識用光槍
究竟d 人點解咁準?飛緊都槍槍中
上論壇抓文話叫半自動,lock 緊又唔lock 變手動咁
完全唔明
完全唔明

你呢個情況都係搵支電筒照人啦
完全唔明

即係點
完全唔明

即係點

即係拎大碌激光炮 例如多3 wing fazz
推到有私服
未改之前成日用雙砲狗追打A/B機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞