SD高達online

427 回覆
41 Like 1 Dislike
好掛住zz f91同獨角獸
三部好早期就陪我玩到大既高達

獨角獸 反 浮遊
F91個盾
好想玩返由小四五玩到中六

仲記得當初打完任抽中f91設計圖開心左好撚耐

由其合果下

個陣幫路人過咗個任 佢就送咗張f91設計圖比我
心地良好小學雞

我個陣都係
獨角獸好自問合完係唔識用 啲人玩火箭炮好勁我都唔識
貪佢招ntd可以反番人地浮遊炮
f91真係同我出生入死 岩岩合果時S機仲未大出賣就係靠佢玩落去
因為未合之前人人都起碼有隻拖三神高 我得隻ZZ唔夠打
每次一開場開一下VSBR炮再r後慢慢玩
f91真係同我出生入死 岩岩合果時S機仲未大出賣就係靠佢玩落去

獨角獸2武好好用,又遠又易中,火箭炮就要睇技術
B 美少女 BB彈射菊花 爆紅轉菊花
細個嗰陣隻bd2強化max左真係開心到跳起

獨角獸2武好好用,又遠又易中,火箭炮就要睇技術

係,同f91 r後二武差唔多
但f91 r後變拳機咁濟 所以後期啲係用f91多過獨角獸
f91最強年代係oc之後既強襲型
再改版之後變垃圾
小學果陣成日玩 上到中學就少玩左
公會戰係cu渣指渣阿布多3嘅年代
個公會好似叫夜星
覺得第一次大改前個介面好d 唔知仲有冇人記得 即係打團戰仲係分兩邊紅色藍色企個陣 而且改左之後有d地圖都冇左
id:rabbitex
最鐘意拳雞煲飯同剪山渣餅同 as 百式
我叫fdhgfh有冇人見過

有印象 係未迪士尼z 個班既團友
諗返起以前買38蚊點都覺得好貴,宜家課3800蚊金都冇感覺
以前好鐘意玩艦戰
不過有段時間有bug
好多20cost撚
成4部s機
我本身都係重課玩家
G改之前ex左好多部機

我鍾意44組隊打多啲 連勝個時真心hi

不過艦戰都唔錯 個時幾鍾意 炮狗拳狗橙狗一隻艦
個時出oc既時候用左一個星期升freedom
之後oc6上ocex一次就成功左
打任拎錢一定要開掛
國服開ser開始玩 玩撚到港服執

睇住距開 玩到距汁

距你老母
汁你老母
臨汁粒果幾日抽左六千幾下先中暗物同sbs

汁你老母
粒你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞