SD高達online

427 回覆
41 Like 1 Dislike
其實就冇乜時間比你埋身格
除左有突進招 /單刀場

所以鍾意玩槍多啲

玩刀都係捉落單捉心理既姐
斬中或斬唔中都有得收刀放生人等自己走佬
最麻煩係易食超必
呢個時候就同人撞超必
跟住人地就硬食你一套刀
其實就冇乜時間比你埋身格
除左有突進招 /單刀場

所以鍾意玩槍多啲

玩刀都係捉落單捉心理既姐
斬中或斬唔中都有得收刀放生人等自己走佬
最麻煩係易食超必
呢個時候就同人撞超必
跟住人地就硬食你一套刀

啱啊,次次有開晒技嘅機埋身都轉定必殺,準備反必,反唔到就甩刀打
果時拎房間一號房既重要性😂😂

打到比賽16強 之後無玩了
有無人識 永恆承諾
淆底勿剷青 有無人記得
我仲記得以前未有oc系統既時候,幸運抽蛋10個有9個都係防爆核心,所以儲儲埋幾千個,之後唔知係咪叫g改定咩,無左oc system, 所以每個防爆賠番5000g貨幣比我,自此由劏房住客變左個李嘉誠
仲有臨關server前一日,親手del晒所有機,留番一開始果隻訓練用渣古。sd gundam online 正式成為絕響。

我記得呢個名

我都記得

當年同公會啲人可以無聊到用四隻雙頭龍玩釣魚
真係好想再玩
有無人識 永恆承諾

屌俾你引到上水
佢都係俾我引佢玩
D人講個艾比安甩刀mca好勁嗰個咪係死何友
有同佢刀過
佢之前好似有係高登覆過sd高達個po
由sd一出玩到出sr左右無玩
最好玩係未有s機既時候
有冇人有玩緊笨大嘅MSOL機動戰士online?
雖則可玩性高好多,但係就冇sd咁爽快
一部勁少少嘅機再出擊時間要等400秒以上
其實我覺得笨大只要將SDNE(之前開咗2年就執咗嘅SDGO2)嘅武器自定義系統&技能系統(trans-am/ seed主角技...) + MSOL嘅雷達守家嘅模式加入去SDGO就已經好夠
淆底勿剷青 有無人記得
我仲記得以前未有oc系統既時候,幸運抽蛋10個有9個都係防爆核心,所以儲儲埋幾千個,之後唔知係咪叫g改定咩,無左oc system, 所以每個防爆賠番5000g貨幣比我,自此由劏房住客變左個李嘉誠
仲有臨關server前一日,親手del晒所有機,留番一開始果隻訓練用渣古。sd gundam online 正式成為絕響。

我記得呢個名

我都記得

當年同公會啲人可以無聊到用四隻雙頭龍玩釣魚
真係好想再玩

開1隻曉 之後全浮遊炮機
淆底勿剷青 有無人記得

我記得呢個名

我都親手del哂d機
拍埋片
睇番以前拍既片擺既歌真係好毒
淆底勿剷青 有無人記得

我記得呢個名

我都親手del哂d機
拍埋片
睇番以前拍既片擺既歌真係好毒

睇番原來最後一個公會係三更
屌 我仲好記得果時玩oc狗ex未改弱,仲有三技兩粒彈一下倒地果時。接連單挑命運同一兩部a機,仲要無傷打爆佢地果下真係爽
包剪揼冇左 就冇玩

個oc系統冇左 c機 冇野玩

sd2 韓服瞬間汁左
仲等我期待下
最記得係我aeu 凱里昂 3武全會心秒左3個

密場比人話外掛踢左
盲狙 甩跟蹤彈 好爽
私服講左咁耐到底有冇出現過

反而變左SD回憶集中討論區
好撚想玩,手好撚痕
有冇公會戰常客係到
我係小明v3v
當年廢機玩sd lag到仆街人都殺唔到 之後轉左機就爽勁多
有冇公會戰常客係到
我係小明v3v

三更狗

三更前中期成員
公會戰打到冇隊敢接 就棄左game
開發私服嘅可能性大唔大?
S死傻仔S 有無人識?
開發私服嘅可能性大唔大?

難講啲 都推左咁耐
新安洲 JJ 留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞