SD高達online

427 回覆
41 Like 1 Dislike
我個時叫:比糖我

記得最尾個時玩八門全隨,拎住部s死打,結最後我一個人殺八零死,隊友死清光
結果轉過頭出去就熄左ser

開服冇耐果陣八門最興bug入牆等夠鐘

頂 好似用wing gundam

唔係巴古咩 我淨係用過巴古同劍西入
咁多人講對戰,我講下任務
亞布II個任bug入牆,
用夾夾住個鍵盤掣卡任

不過後期個個改檔極速清任

係咪 用劍劈入條罅果個?

Yss 我都有印象
頂,舊時bug任,bug八門 bug宇宙站 玩死對面,舊時好鐘意同fd咁玩,殺咗人地一次即bug入去等完場,而家睇返覺得自己好狗
我叫fdhgfh有冇人見過

你係咪成日只一 唔知有有記錯

我都記得個時只一場有你,btw,我都成日玩只一場,嗰種高手對決真係好過癮,人地甩八刀,我反甩對面八刀,同埋特登出刀引人斬,立即收刀轉向斬背個種爽度同刺激感已經搵唔返
btw我記得有人用艾比安甩刀甩到出神入化,速度係快到你反應唔切已經連哂八刀,同埋佢反甩近乎百分百成功,一定要直接打佢五刀倒地。(通常打啲勁少少玩狗斬係幾有用
有冇人記得八一力 第一隻自由
仲有bd 場啲on9打3下打到人死埋 笑到仆街
以前改哂d 背景音樂,聽返果陣改既歌好有回憶
咁多人講對戰,我講下任務
亞布II個任bug入牆,
用夾夾住個鍵盤掣卡任

不過後期個個改檔極速清任

係咪 用劍劈入條罅果個?

第一隻自由正義好似拍賣幾千銀買返嚟
我叫fdhgfh有冇人見過

你係咪成日只一 唔知有有記錯

我都記得個時只一場有你,btw,我都成日玩只一場,嗰種高手對決真係好過癮,人地甩八刀,我反甩對面八刀,同埋特登出刀引人斬,立即收刀轉向斬背個種爽度同刺激感已經搵唔返
btw我記得有人用艾比安甩刀甩到出神入化,速度係快到你反應唔切已經連哂八刀,同埋佢反甩近乎百分百成功,一定要直接打佢五刀倒地。(通常打啲勁少少玩狗斬係幾有用

艾比安開咗技真係好痴線,仲要八刀
推到開私服
其實甩刀係點操作

之後任務送俾你 最記得突擊自由一出超貴 要唔知買咩咩卡
其實甩刀係點操作

滑鼠拉去𣈴準唔到人嘅位置斬,之後快速拉返去
作用係取消格鬥推進

btw做咩依家先問

之後任務送俾你 最記得突擊自由一出超貴 要唔知買咩咩卡

突自係咪最全能嘅機
其實甩刀係點操作

滑鼠拉去𣈴準唔到人嘅位置斬,之後快速拉返去
作用係取消格鬥推進

btw做咩依家先問

因為我之前唔識打近身戰多數玩包剪機
完全唔知點操作
當年試過死剩自己劍z
一個人反殺對面三個
最尾個下仲要好似newtype咁靈光一閃
向後甩左一下就斬爆對面部機

仲試過用殺剩自己強人放地雷
比人斬爆最後一條命個陣,個傻西係gameover個畫面前尻行撞左埋舊地雷
搞到打平手

依兩場一世都記得
好掛住我隻bd2同mlrs呀

嗰時打機好廢
淨係識收刀,完全冇練甩刀同mca

係個比賽完左之後有拍賣會
bid 到d 人嘩嘩聲
有幸係現場見證

跳水 刷錢 唉

跳水 刷錢 唉

按鍵精靈刷訓練刷錢
其實就冇乜時間比你埋身格
除左有突進招 /單刀場
9873148 留名
zxca10 留名 中一玩到中三冇玩諗返都成十年前
以前成日玩劍西只一場
zxca10 留名 中一玩到中三冇玩諗返都成十年前
以前成日玩劍西只一場

距營運時間都算耐
其實就冇乜時間比你埋身格
除左有突進招 /單刀場

所以鍾意玩槍多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞