[暗榮] 無雙Orochi 3 (5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
thanks very much~
Thx
宙斯專武關真係又煩,又要小心
開頭起碼十分鐘冇checkpoint輸左要再黎
我用宙斯唔覺得火靈難殺,係識得順序殺就得

除左強制觸發,我就冇多一隻入去
原來係用黎CUT神術 咁其實幾勁
D武將比混沌之源變左青色係咪都可以咁做?
係呀, 修羅之下佢出你唔出, 好易死, 出左又扣倒佢好多血
cut人地神術係阿豬阿狗嘅神術都做做到
具體係 你比人lock咗
之後你搵下周圍 會有隻慢動作(印象中係有埋紅光)嘅武將準備用神術做鳩你
呢個時候用任何神術西中隻武將都會有紅色爆炸

不過我已經好耐無見過
因為 你行遠少少已經甩到lock 再唔係咪冰/快手秒鳩佢 0威脅

而太極圖(班東方神仙用個件) 嘅普通神術 除咗ON99咁瞬移 仲有樣隱藏功能
就係打中混沌之源就會即死佢
睇落個效果同你上面頂撞神術一樣 有紅色爆炸 不過呢個簡單得多
利申 : 試過拎7lv白武輝夜姬用普通神術打第5章修羅D混沌之源 真係直接秒鳩佢地
騎馬蔡文姬勁屈
https://youtu.be/h9nl-GDL3gM
想問下巴打們有無買新dlc
我見ps store有三樣
劇情 模式 新神器
建唔建議買晒
劇情買啦,反正打到悶可以有新關打
神器你可以上官方TWITTER睇下,鍾意嘅就買

個新MODE就......你可以上YOUTUBE睇下啲日本仔玩嘅,又係有興趣就買啦
舊野
on9 mode
明顯係V2光之翼啦
想問有幾多巴打係有買季票
諗緊買季票定自己揀有興趣既野去買
求其出舊野hea 鳩你
我有買

新MODE就真係舊野黎嘅

DLC馬就得隻八腳馬係真係好用,狼同象就只可以用黎玩,衝任就一定唔夠快,魚尾同隻牛就只係一隻普通嘅馬,乜特別都無

衫我都幾滿意,而且今集啲人完全無得換衫,無DLC嘅話你只可以幫班人除眼罩或者頭盔

神器佢只係將佢變咗做另一件神器,有無角色因為咁而翻生就真係因人而異啦

劇情仲未玩,不過我見佢全部都係第五章後期嘅難度級數,而且佢今集支線劇情都幾得意,我諗應該都唔差掛

成個DLC最實用真係隻八腳馬,我一出到依家都係用緊佢
勝利之劍勁屈
同埋多左件洗衣機神器
好心大笨象狼啲攻擊整埋屬性俾佢
最嬲係魚尾同牛牛兩隻除咗個樣,同普通馬無分別

狼同象都顯示出佢有能力改隻馬嘅攻擊模組
屌 要求全s個舊成就金盃
原來廢到只要時間或者割草數s就得
唔係總評價s
關興裝左快癒之後覺醒㩒實招無雙=永動割草機
唔識高達 自由已經係我印象中最似
https://youtu.be/5Mwt8ys6fBs

即刻有人打左出黎玩
係咪每1000HITS可以回無雙
所以可以KEEP住用到無人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞