[暗榮] 無雙Orochi 3 (5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
我打修羅想拎專武
有個條件要殺洛基喎
每關都會有checkpoint autosave
途中quit game 由頭黎過

反而想問
點樣restore 由頭黎過
直接返回陣地唔得咩
回陣地就當放棄
去返出陣前狀態
咁殺一次就夠
小心唔好先殺奧丁
殺咗次咪得囉 佢復活佢嘅事 咁你係殺咗呀嘛 條件達成咗架啦
再入過唔得咩 反正都係當你無打過
原來係咁
佢又唔話達成左
我仲殺左3次最後俾奧丁一野隊死
最終章等洛基出黎太耐 成日唔小心殺左奧丁
即係點?
唔係掛 佢無彈出嚟咋掛? 你可以自己開返個挑戰目標list check下
佢有時仲load緊其他對話 其他狀態 例如擊破呀邊個邊個etc 所以唔會彈句野出嚟住 但開挑戰目標list就會寫達成咗
利申 : 170件秘武拎哂
即係打完一關autosave 你買賣武器 派人修練 返主頁都會save 我ps4版係咁
checkpoint好似係你比npc打死左係果個point再黎過唔洗由頭玩
唔係 係固定左進行到某個位就autosave
大蛇3算係成功
唔知三國無雙會點走
琴日試左 佢無彈出黎only on9 bug
咁唔清楚 因為真係好少可打到一半會熄game 下次再玩
最多都係急屎pause一陣
但係呢個autosave只限你死左先返到去 quit game返黎都係從碼黎過
每關都會有checkpoint autosave
途中quit game 由頭黎過

反而想問
點樣restore 由頭黎過
checkpoint好似係你比npc打死左係果個point再黎過唔洗由頭玩
唔係 係固定左進行到某個位就autosave
但係呢個autosave只限你死左先返到去 quit game返黎都係從頭黎過
你講銷量定隻game既質素先? 後者暫時係系列最差
雜賀冇咩興趣
應該玩女人
無雙8玩Open world玩死自己
想睇下究竟下一代無雙 仲係行OW還是回歸傳統
我覺得Open world個概念係好
畢竟已經無得再點突破 係原有框框
特典武勁過專武,仲要又係加19攻
其實拎大蛇黎試open world仲好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞