[暗榮] 無雙Orochi 3 (5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
岩岩買左PC版,今集好正好好玩
叫得東海道一弓取點會廢得去邊
係輸一場比信長就名留臭史
啱啱玩到張飛跟去偷野個支線任務,成關都笑到我

最正係星彩話:「你又偷錢買酒飲?
其徐如林
講到義元,今集佢係中上角黎
裝左增廣出C3, C4範圍大又勁,本體依然係個波
不過神技未試驗

魏延C5, C6好用,但屬性唔多
唯一可取係固有神技既爆旋駝螺

孫堅普通,炎、風、斬、增廣必備,本身攻擊夠快
神器係龜波氣功,固有神技係前方扇形,只適合擊飛清場,唔夠爽

小喬用得好微妙,殺人唔夠快,神器係野豬起手最好
小喬其他心得之後再寫。
Steam trading card曹丕同關銀屏錯咗樣

長板橋英雄淪為小偷
七大不可思議真係勁煩
想快D打爆故事呀屌
我想用雅典娜

終於
我仲差4個支線
打到好累
由其打孟獲專武果關 打到有d 炆
咁我直接買2U
thanks
有無直虎心得?
買switch ver 定PC 好?
無記錯你要等元姬伏兵嚇人段野 先可以係果條路殺上去
阿瑞斯個武器裝咩好?

點解我咁難得到天舞 成日都9出現
終於白金了
天攻好啲,因為今集無雙技、固有神術、影技都係要用無雙bar,天攻只要滿血就有效果,你裝個吸生就搞掂晒
戰神唔洗天舞都夠做有突
我自己 神速 增廣 炎雷風斬 吸生 吸活 誘爆/裂風
裝哂都仲有多個位可以擺蒐片

招招C技都有屬性
搵D多人少少嘅地方出 C4 出1-2次已經滿哂合體神術
補刀就跳 三角 跳 三角 輕鬆

BTW
蒐片呢舊野 中文譯錯野 呢件係唔係敵武將擊破
姐係你鳩殺卒已經跌屬性 裝一舊去打混沌 包你有驚喜
天攻天舞呢D留返比個班三國原始人用好過
https://youtu.be/yYUqQdidhZk

戰國無雙4 德川篇一開波段cg就係今川義元突然變到好正常咁同家康講野
係STEAM DOWN完一開就係咁樣
有冇全能既大大幫我解決
期待呢隻GAME出pc版期待左好耐
上網見人評論都有人試過咁 但又冇解決方法

好似無咩人用九尾狐咁
佢招C4範圍大再加埋打人上天亂打 配埋破天加乘 扣好多
另外點左空蟬 加大影技攻擊範圍 啲武將三幾下影技就收皮
張角喺模擬戰試過,啲招都好似唔錯,求心得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞