[暗榮] 無雙Orochi 3 (5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
司馬懿同曹操都無屬性觸發技(好似改返 正方最後一下有一hit屬性觸發)

不過司馬懿裝完天舞天攻就好OK

但曹操就真係...佢唯一好用就係招C6但勁易比人cut技
暫時諗到玩佢嘅方法都係C1EX再瘋狂影技(well 接C6都好OK)
轉色
有無人試過彈game?
頭先打果時 用女忍捲哂全場敵人上天
然後就彈game
有呀屌 PS4
5章好多幻靈同大火果關
PC打都彈
用主機打係咪lag到仆街
PC同主機唔係都係電腦咩
遊戲主機
我PS4 PRO還好啊
有時出大招可能LAG 0.1秒咁
唔影響
曹丕神格化後固有神技好正, 成日諗會唔會死機,但冇事
岩岩買
屌佢過一關送十幾條友 點玩得哂
btw朱然好難用
黑田官兵衛、曹仁、周泰、島津豐久心得

黑田:C4主力技,但唔建議被包圍時用,開四個波後多用C1, C2。固有神技一般,有機會唔小心打飛敵人而食唔曬傷害,我用冰斬、裂風、風,效果都算顯著,建議裝猛襲(傷害加倍蓄力會心?),識起手開波既話實力上級

曹仁:好懷念既牙盾,需要用伸長彌補距離,我建議屬性用炎、雷相關,C3既連射屬性不足好可惜。C4ex會加防,容錯率高,又可以用紅繩神技支援,唯火力不足,實力中下

以上兩位致命缺點:裝左神速都係好慢

周泰:我裝炎斬、裂風、猛襲,技能組與速型配搭依然屈,稍為訓練combo可以無屬殺呂布都得,神技火劍打神獸就一般了,實力中上

島津豐久:快狠型角色,用起上黎好爽快,快到完全睇唔出係力英,實力算上級。
張遼個神器到底點用?淨係得一條線好難瞄,成日打唔中人,但係普通技咁勁又想用多d
招蓄力唔好用,張遼唔洗神技都夠玩
更新多咗咩屬性
共6個新屬性 全部都係金屬性
新屬性暫時只可以要用「武將修行。收集」獲得
所以修行個3件撚樣最好D武器裝哂蒐片

共鬥 :
騷鈴 : 敵人攻擊意欲提高 但獲得經驗增加
怒濤 : 能力值隨擊殺數提升
巨星 : 1000combo後用固有/蓄力神術後會隻人會巨大化 不過巨大化後只可以跑同跳嚟打人
暴風 : 擊殺敵武將後會出現個龍捲風 keep一陣
流星 : 被擊飛嘅敵人係空中再炸多野 飛得更遠
早幾日白金左,今日試埋所有武將,正式封game
開頭就俾本多你用真係變左本多無雙
放蓄力神術加攻
第一次玩已經set困難 , 行去武將度R1+△
卷起左出C4/5 已經秒左d npc
完全冇腦打法
已經覺得悶 , 玩到訓著
付費先有定點? 唔覺佢官網更新有講
冇人逼你用屈機野,覺得悶咪轉用其他
想要難d可以用加西亞
宜家轉左用鄧艾 神術 同C技都算有d用
打落都叫爽
應該唔一定要武將修行。收集先拎到,因為我一次都未試過,但係我都拎到幾個新屬性

btw,新屬性真係好似無乜用
啱啱先發現,原來特典送嗰三把武器係金色底,之前仲以為係專武
騷鈴-女忍用
我真係得武將修行收集拎過 一出就百幾個
混沌 修羅乜乜柒柒未出過呢6隻屬性 所以我估...應該武將修行就拎到
暫時覺得個流星算係幾過癮
同埋個巨星可以無聊玩下扮下哥C奶
我一次都未試過個刷EXP方法

都無乜咁嘅需要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞