[暗榮] 無雙Orochi 3 (5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
張春華、稻姬、小少將、郭嘉賽後報告

張春華:配個神速、冰斬控場唔錯,利用C4ex, C5ex定住周圍敵人,配搭影技輕鬆殺將,普通神技用黎趕路及緊急脫離。固有神技尚可,但用起上黎冇另外三位好玩,打法爽快,非三叉戟及鐮刃類既A級角色

稻姬:神速同雜賀一樣遠,我又係裝冰屬,缺點係神速後正方追打容易Miss, C4第二下箭雨好用,但起手慢易被打斷,所以要普通神技打飛人先。固有神技幾好用,可以將敵人吸至中心秒殺

小少將:多方面都強,但C3擺擺下好難中人,亦容易失目標而被反殺,固有神技1000combo時極容易儲合體技量,360度旋轉鋼管舞好睇又好洗

郭嘉:上面三個都係技,呢個係速型,C3出少一粒波,C5ex必要時清場但無屬性,主力技依然係多球C4快靚正,而家有速型仲可以篤完就跳走。固有神技尚可,無雙同三國武將一樣傷害不足,但勝在打法多變,策略型
有究極既咩
幾時先有三國啲戰馬

係咪冇左戰國無雙二定三武田家騎兵既馬
冇三國黑
有呂布有Red rabbit......
經典名馬都冇
依家有松風
就係得返赤兔松風冇哂其他次一級名馬
如果佢d普通馬轉下名做絕影個堆 就算係垃圾都會開心d
應該都冇架喇
今集都冇過NPC騎馬
除左唔記得邊關見過一次騎兵隊
秀吉比遠呂智突然出反追殺果關
好煩, 成日比佢地踢落馬

緊係冇啦 想你地騎DLC比錢買果D神獸
cut馬唔會令我更加想買神獸
除非佢Cut埋赤兔松風啦
趕時間用赤兔松風都好夠
再講你D神獸都只係馬同象換Skin
我最關心都係新神器同新關卡
頂,快出3 Ultimate啦,係要出半成品加DLC
九尾狐慘被空氣化
應龍冇就正路姐
作為系列標誌既遠呂都做左配角, 呢D舊作主角就算啦
尋晚第一次用阿瑞斯,勁撚到仆街
招C5可以儲起一堆人再殺

痴撚線d對話

依個仲痴線
松永久秀冇左4嗰陣老謀深算既感覺
變左五右衛門D派膠角咁
氏康變左普通阿叔又冇左以前嗰種Feel
希望只係因為石塚突然走左江原冇時間摸得熟人物性格
戰5做返好D
今集d 無雙威力又低,儲得又慢,完全比神器取代曬
遠呂智定真遠智好用d?
我自己覺得真遠呂智好用啲,感覺上攻擊範圍大啲
啱啱試過小早川隆景,好鬼勁,周圍掟書
有啲人招無雙係秒殺
有d咩關係多武將可以做用無雙殺5個武將個盃
好多都可以, 唔洗突登搵
試下呢關, 中間好多敵人
https://h1g.jp/orochi3/?%E8%A3%8F%E5%88%87%E3%82%8A%E3%81%AE%E7%A5%9E
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞