[暗榮] 無雙Orochi 3 (5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
雅典娜招c5成部自由高達咁 一飛過就幾百hits
想hit高,武屬用暴風,武將死之後會捲d士兵埋黎,之後放個r3就過千hit

btw 有個屬叫巨星
1千hit後再放固定神術就會巨大化
之後移速超快,打唔到人,但你可以跳高dup地 d士兵就會飛開晒
佢嗰招龜波氣功收招慢,好易畀人偷刀,出完要即刻轉人,神格化另計
官方嘅公佈要等撚到幾時先出
關銀屏神格化係度跳舞on99
虎媽個表情太矯情 我寧願睇王元姬同寧寧
你老公很大呢
做乜要用個招
有無人會因為個聲優而練角
v2貼切d
一見到啲麻甩佬就唔撚想用,淨係馬超,前田慶次,真田幸村叫玩得多
Btw 發覺寧寧配裂風都幾過癮
我想問稀有石點拎 係咪唔好亂用?
打修羅混沌擊殺武將就會有機會跌 唔一定要殺混沌先跌
理論上 關卡越難越易跌
最好升埋陣地強化個個稀有石跌率UP
有bug固有神術,計唔到固有神術個挑戰
Thx 稀有石跌率up係第幾個 可能未夠條件開 見唔到
佢個神器真係堅廢 都唔知做乜鳩
都話太極圖普通神術可以即死混沌之源囉
就算講蓄力神術個傷害都唔差架
最右個行 上面數落第3第4個
有乜所謂姐...搵第2件解咪得囉 反正D濕鳩挑戰拎完秘武就唔洗理架啦
不過隻GAME真係多BUG屎 之前曹操成隻有事(雖然改返都係廢)
咁多位CHING, 要攞5星武器我知要指定人物去指定關數先攞到, 另外一個要求係挑戰項目要做哂,

咁假設我普通難度已經做哂3個挑戰, 我再打修羅係咪都要同樣做哂呢3個任務先會跌5星武器? 定係之前做完當FULFILL咗, 只係要帶人同玩修羅就得, 唔駛重新做3個挑戰?
佢個神術究竟點先打到個紅光爆炸出黎 有時會撳到 有時點撳都撳唔到
要重新做
普通神術射中混沌之源咪係囉
敵人出神術果時你又出神術就會有
oops 講清楚D先 我講緊太極圖普通神術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞