[暗榮] 無雙Orochi 3 (5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
輝夜姬都冇咁好用,係固有神技可以幫友軍回血減輕壓力。然而! 如果你幫輝夜姬裝元素屬性(火、冰、雷、斬)及天攻,招固有神技就會變毒藥,友軍會變成扣血!
有冇可能用佢幫正則條on9仔回血過七大奇蹟
係可以既!但記得全程跟實佢
幾鐘意用祝融 又靚女大波
可惜神器係神酒 不過R1+O 幾好用
雙打啦 一個人保護佢 一個清場
我既主力角色之一
越黎越靚,以前似阿嬸,而家係輕熟女
關興唔錯,火力雖不足,但加左暴風,再主打C5ex同C4好爽快,收招時用埋空中無雙
有咁難咩?
條on9仔去到關口個到關口前後各扣25%,之後就失敗
輝夜姬都冇咁好用,係固有神技可以幫友軍回血減輕壓力。然而! 如果你幫輝夜姬裝元素屬性(火、冰、雷、斬)及天攻,招固有神技就會變毒藥,友軍會變成扣血!
有冇可能用佢幫正則條on9仔回血過七大奇蹟
有咁難咩?
條on9仔去到關門個到關門前後各扣25%,之後就失敗
我玩難 玩過一次好平淡咁過關, 係咪修羅難好多?
唔關事 我第一次就玩修羅+拎專武 好順利下
其實最緊要殺王殺得快就無問題
今集得幾隻三國角色有空無雙?
7個時好爽
2,3種無雙可以連技
要學姐 全部3國撚都有空無
仲有你要福島在視野範圍內,唔係回血少扣血快
好似張郃都係空擊專家,C3ex接空中普攻,然後睇準時機出空中無雙
無乜點玩三國
佢今次D空中判斷好撚ON9 你低少少都當你係地下
玩關興 張郃呢D全部都接唔到空無 一撳圓圈會落返地出無雙
唔知改咗未
BTW 個D乜擊物擊加成極少其實
就算俾你駁到,空中無雙都唔勁,我不如用三角落地再繼續連好過

我本來有裝天擊,跟住無耐就轉咗裝進擊,之後見你地話烈風唔錯,又轉黎試下
well 純粹想講整得唔好姐 不過張郃個空無傷害係OK嘅
sor 講得唔清楚 乜擊物擊應該係指 天/地/空/神/亂擊呢5款
個加成好低其實 +哂10都係咁話
新神器唔錯
打乜野難度先?
如果打普通 應該無乜可能唔夠打
而且衝主線 無乜要用奬勵武將
基本用奬勵武將係用黎刷經驗

真係打唔掂 可以降低難度
或者可以揀女忍者 雜賀 井伊直政
女忍者 普通神術 屈機之術
雜賀 三角 再加埋普通神術 一招走天下
井伊直政 唔係乜野強力角色 但勝在招式靈活 走位快

武器屬性:
神速 增廣 吸生 斬 風 勇猛
再按需要加埋加經驗 回合體神術計 吸活等
兩者無衝突
通常都係渾沌一出黎 就秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞