我夠膽講, 如果今次香港人肯再企出黎反抗係羸硬!

1001 回覆
5517 Like 172 Dislike
中產會同你玩?
去到依家咁嘅環境,都唔好再化左唔左膠啦,一句講晒,唔反呢份施政報告嘅就唔係自己人
香港各大專業組織, 商會班大佬的親共言論
整理好就send比領事,直接公開信最好
人話!!
吳靄儀
2014 we will be back,
now 2018 we are back
周日大遊行 (左膠舉辦)
https://lih.kg/857692

總之依次係一個好機會 唔去好難再有機會
如果搵班人好似anonymous咁hack政府啲網有冇用

不了
佢當年已經知道香港唯一出路只有獨立,夠曬份量
講得好
聽日要返工 不了
其實講真,我就覺得唔變好過變,就算比你港獨,有無諗過後果係點? 香港始終係痴住中國,所以我覺得講話想港獨個堆真係好反智。 難聽d講句係無腦
今次美國政府一定會幫香港
呢一千萬億好明顯係大陸拎黎對抗個貿易戰
如果成功左美國佬都有著數
今次美國政府一定會幫香港
一萬億好明顯係大陸拎黎對抗個貿易戰
如果成功左美國佬都有著數
不過先決唔可以掛政黨牌頭
樓主小心顛覆國家政權罪
利申 g持
得罪講句
今次可以動到員既人真係未必夠雨革多
大學生既動員雨革既核心
當年yr1係96年 最後一班淪陷前既香港人
而今年既yr1已經講緊係00後 已經有一班係對政治wfc / 或者比支共洗左腦既人
96今年都畢業入左社會 真係有一堆人係要番工不了
再加上雨革既結局令人灰心
同埋失去領頭人
我相信今次要行動 可能真係要先靠網絡既輿論戰 仗比之前難打 真係要比之前努力 加油
推 等多啲人見到!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞