我夠膽講, 如果今次香港人肯再企出黎反抗係羸硬!

1001 回覆
5517 Like 172 Dislike
支持
個贏字都打錯,點贏?
錯, 吸取上一次既教訓, 香港真係有良心既一群只得10%都冇, 係輸撚緊, 一個充滿住自私既得利益撚既地方唔配有民主
不要交換姓名,不要交換電話號碼,不要讓對方知道你住邊區,太空卡二手手機,之後全部棄置, 辦完事就閃 , 快閃式行動先至最難捉摸最難反制!

呢一種模式先係長遠有效正確嘅方法,只要幾百人已經可以完成不可能完成的任務.

V 煞 理 念 精 神
戴面具最佳/其次口罩
wallpaper轉做預設背景,機內千萬唔好留有個人資料
支持
Push
美加同中國有窿路嘅中小企(港台中資)
唔知有幾多機密資料技術經呢D中小公司流入中國
香港實有公司做接頭 搵到呢堆有份經手嘅中產就有趣喇
其實可以平平地幾百蚊買部以前嗰啲九個數字嘅電話只作通訊之用,當然通話記錄要打一次del一次

另外,真係唔好一個人橫衝直撞亂做犯法嘢,應該一班人集體行動,例如星期三嘅左膠示威
起官底無撚用,美國政府一早有料

反而係有外國身份的香港中產,未去到好有錢有人攬,鬥9反骨中產先最有用

迫班人一係死一係反抗

封人門,開鬼路
中產以上只要香港有資產最驚就係取消香港政策法
美國已經提左
出到黎政府如果再做啲咩好可能影響到政策法既行為
班中產自然會反抗

美國得鳩閒干擾國家內政咩
source呢 成日美國點點點
最終幻想?
推呀
香港人一定要贏
「有村架純bb豬😘」呢條友九成九五毛
成個POST好撚多五毛

成個po全部鍵盤戰士
以前都有學聯 比較易團結一班人
屌你老母搞退聯嗰隻鬼不得好死 收到利益都無命用
支共港府最近咪唔比個國際記者協會主席連任嘅,適逢中美貿易戰,令美國有得借題發揮,宜家美國已經審視緊香港關於法到底仲啱唔啱用,我地可以學堡主條橋,香港人可以做啲嘢令國際有更加多借題發揮針對支共嘅方法,想講其實宜家共匪真係內外都腹背受敵,佢宜家嘅情況應該係好危險
一定支持,真係差咁個召集人
Push
要學生組織比較好,例如港大學生會呢啲
Twitter 推到Donald trump 睇到先得唔得
其實香港關係法一無左 港紙變哂廢紙
終國貿易戰已經死大半
只要我地肯搞大件事 國際一定會借題發揮
加上終國以前周圍辣著火頭 唔見得會有人科水幫拖
到時就真係腹背受敵 等死
你地班五毛最討厭嘅人
會,依家搞鳩到佢地

支持!!!
We don’t need any leader
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞