我夠膽講, 如果今次香港人肯再企出黎反抗係羸硬!

1001 回覆
5517 Like 172 Dislike
龍心帶頭
你老闆 又689上任開始香港已經立立亂

屌依家777又係柒懵懵 仆街特首唔撚聽香港市民既聲音 一尾睇北京頭

屌屎弗 兩條茂利根本就為中央鋪路

你睇又港珠澳大橋又要喺大嶼山附近整人工島

For邊個 咪for大陸人 仲想整23條切我哋

其實特首知唔知香港嘅核心價值就係言論自由 點解要打壓言論?點解要人大釋法?

究竟仲要破壞香港核心價值幾耐

Sorry 最近睇得太多新聞 例如割地兩檢,沙中線工程,拒絕簽證入境,理大牆事件

細心啲留意嘅話 香港其實越嚟越似大陸又豆腐工程,又剝削發表意見 真係越講越頹廢

有時我都想做前線發聲 可惜後果要承擔法律責任及分分鐘無得見家人及伴侶

有無巴打同我一樣有呢種感覺 好想去發聲
~香港公投自決獨立~
我真心支持

真係好灰好唔開心
見到政府咁樣

可以點做?
唯一帶到頭又可以引起國際關注我淨係諗到黃之鋒,雖然左膠咗啲
支持
香港需要國父
唔係𡃁仔
係嘅,但諗唔到人
香港唔需要一個國父,需要香港人
叫龍心出黎啦
要自願 要有能力 而非推選
push
中共間碟左膠常用手段 騎劫民意
群龍無首 / 意志薄弱 都唔會成功
雨革見過晒所謂「香港人」嘅質素
有無留意 吹水台 置頂除工財經野 好多都係八卦
唔通後生果啲真係無感覺?
學下V煞組織做法就無有錯
無錯
需要敢死隊
無論係孫中山政府 定係V煞組織,裡面都一定有敢死隊
港豬或成最大贏家
好希望香港人會醒下
第時集會有咩幫手 我都會隨時出黎幫到盡
快d醒下啦香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞