我夠膽講, 如果今次香港人肯再企出黎反抗係羸硬!

1001 回覆
5517 Like 172 Dislike
最撚好就真子彈
屌你老母
我覺得六四開始 中共深信既係 星星之火 可以燎原
所以每年先放超過軍費既預算去維穩
如果香港成功左 對內地會是幾大鼓舞 到時維吾爾族自治區 藏族 P2P 所以民間不滿一次過爆發出來 中共會有幾大鑊
所以中共會一直標籤佔中係暴亂 暴徒 去掩蓋香港人係”抗爭”呢件事比大陸人睇
你覺得會成功 係低估左中共對維護自己政權穩定決心 低估了人民同軍隊之間實力差異 高估了香港人既決心同團結
只要人多一齊做就就唔係暴徒

只有勝利者先有資格為事件落定義 人多只是”一班暴徒”
人多到無法鎮壓
國際就唔認為係暴徒啦
係呀
淘寶淘件避彈衣呀你?
傻仔
有人帶頭,我一定出,死都唔怕
我記得之前外國有個警察話如果示威嘅係一千人,佢會拉曬佢地,如果係一萬人,佢會鎮壓佢地,如果係十萬人,佢就會加入佢地
如果香港成功左 對內地會是幾大鼓舞 到時維吾爾族自治區 藏族 P2P 所以民間不滿一次過爆發出來 中共會有幾大鑊
所以中共會一直標籤佔中係暴亂 暴徒 去掩蓋香港人係”抗爭”呢件事比大陸人睇
你覺得會成功 係低估左中共對維護自己政權穩定決心 低估了人民同軍隊之間實力差異 高估了香港人既決心同團結

人多到無法鎮壓
國際就唔認為係暴徒啦

我覺得中共唔care 所謂國際輿論壓力
咪又係叫外國唔好捍擾內政 除非有國家願意為香港出兵 btw 祈求美國出兵打爆中國
其實真係只要大家肯一齊衝
前面嘅知道後面有人backup
就成事
警察: if we can't beat them, join them!
未做過就唔好打定輸數
all or nothing
唔做就一定冇希望
中共care美軍

人多到無法鎮壓
國際就唔認為係暴徒啦

我覺得中共唔care 所謂國際輿論壓力
咪又係叫外國唔好捍擾內政 除非有國家願意為香港出兵 btw 祈求美國出兵打爆中國
未做過就唔好打定輸數
all or nothing
唔做就一定冇希望

依家講堅對抗一個國家 唔係你啊爸啊媽
All in贏面咁低既事
星期一仲要返工啊
想同大家飲雞尾酒
起碼香港人要團結到熱血到感動到美軍出兵
和理非遊行靜坐黃絲左膠真係收得皮
push!
係時候用下啲神沙
返工只係自欺欺人
2020一樣變nothing
返工只係自欺欺人
2020「天網」空降香港
你地一樣變nothing
一出軍隊,個個港人都話要返工,算了吧
唔想睇
見咁多正皮我都正皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞