我夠膽講, 如果今次香港人肯再企出黎反抗係羸硬!

1001 回覆
5517 Like 172 Dislike
但整個雨革都被主流媒體騎劫
革命首先要擺脫主流媒體影響
仲有要提防中共間諜(糾察) 同內鬼(左膠+黑社會)
Push
要返工,不了
控制免費電視台嘅一方將會大勝
各位識做啦
啱呀 慢慢煲返起佢
支持
蔡英文早幾日雙十國慶都講過,請喺香港、中國或者世界上爭取民主嘅人望向台灣,台灣嘅人民都係經過艱苦嘅努力先至成功落實得來不易嘅民主

連登仔眼中嘅台狗都做得到,無理由香港人做唔到
無可能 你話我係淡友都咁講
經歷完上一次 香港人團火都熄哂咁濟
所以有份ge烈士下場都好慘 唔單係坐監 仲俾d連登仔同大眾取笑
試問仲邊會有人出黎 依家D人寧願考慮移民好過

根本香港搞抗爭就係死路
自己人永遠唔識團結
一到大時大節 政客 其他組織就出黎抽水拎光環 互屌
既得利益者就不停搵機會賣港
永遠槍口唔識對外 你可以話禮儀廉無耻 但佢地就只向著一個目標出發(賣港求榮)
泛民呢? 永遠搞內部分化 成事不足 敗事有餘 試問點令香港人支持?

最後 成日話搵外國幫手
人地貪你有寶?
英國佬 美國佬無利益ge野永遠唔會去做
香港事成有咩分比人?
真係取消關係法只不過係一個手段黎對付中共 令佢外憂內患
從來無考慮過對香港ge負面後果 香港人話知你死
推推推
有無熟當年雨革嘅巴打整返個雨革重溫po
短短4年香港人已經好似唔記得左自己當日可以玩到咁大
麻木到淨係識返工同不了
Push
咪玩啦,警犬都贏唔到,成班和理非,有乜作為
衰啲講句,連令港共响國際上出醜都無能力
鬼佬咁易抗爭點解香港唔得
咪又係普通人
係習慣得太耐做狗做奴隸姐
香港係我地屋企嚟加,我地係香港人唔撚係中國人啊屌,點撚解我地屋企比外人破壞嘅時候咁多人係選擇妥協?無咗份工可以再搵,但香港無咗連工都無得你返啊!點解仲可以有咁多人講要返工不了?
縮返入你老母個閪度啦宇宙柒頭
黃絲 和理非
今次唔可以比佢地主導
港獨派係時候抬頭喇
港獨派係時候抬頭喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞