Rolex討論區2.0

983 回覆
17 Like 5 Dislike

金地報到

金地報到

係咪好易花

金地報到

係咪好易花

似乎同鋼差唔多
金錶花紋冇咁起眼
窮學生lm
人生第一隻Rolex 6694 入門玩下12000淨錶頭抵唔抵

新手建議 exp1 .2 盲十 2手舊撈水太深了 老手都會中招
人生第一隻Rolex 6694 入門玩下12000淨錶頭抵唔抵

新手建議 exp1 .2 盲十 2手舊撈水太深了 老手都會中招

得萬幾蚊夾硬買d舊勞不如買返tudor二手bb/貓
新手又唔識check 對唔對期,陣間整隻六神合體就dup春
想問下上行拎埋盒出世紙果d會幫你對埋?
新手想買二手

對咩

除左驗錶真假撇 係咪會對返d文夾盒跟果隻錶?

只對錶跟紙

唔抵 最近有人放9800蚊 應該仲未賣 上fb會見到

我又覺得真心鐘意6694既可以買,話晒係最後既手上鍊勞,但如果係無錢先選擇佢就唔好啦

睇你想要d咩,好似我咁,其實6694同隻tudor大花我都鐘意,最後買左大花,唔係因為佢平,而係真心覺得佢靚,可能放出去冇6694咁保值,但都會揀佢
窮學生lm

買左幾錢?
窮學生lm

買左幾錢?

12000自動上鏈黎

唔抵 最近有人放9800蚊 應該仲未賣 上fb會見到

我要上動上鏈阿

我又覺得真心鐘意6694既可以買,話晒係最後既手上鍊勞,但如果係無錢先選擇佢就唔好啦

睇你想要d咩,好似我咁,其實6694同隻tudor大花我都鐘意,最後買左大花,唔係因為佢平,而係真心覺得佢靚,可能放出去冇6694咁保值,但都會揀佢

我由17歲個年已經睇上左6694今年終於買到

黑面?
Rolex 討論區 3.0
https://lihkg.com/thread/153873/page/1?ref=ios

呢到繼續
https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1142309392;_ylt=Ahf2PPDrRBHSW8EO.dP1lwHKILN8?u=johnnyhrm

各位巴打 , 小弟想入手第一隻rolex , 睇中左上面個隻 , 知道呢個款應該唔會有全新 , 就買二手

我打左俾個賣家 , 佢話隻錶行貨 , 但冇左證書 , 不過之前已經上行換過一次個黑圈 , 所以好新淨

當然一定係上行交收 , $42500

我係想問下換過圈既錶其實大唔大問題 , 定其實反而佢洗左千幾銀換新圈我仲著數?

因為唔知咁算唔算整過隻錶 , 有d擔心所以上黎問下

唔該晒巴打解答我既疑問

因為我都有d奇怪 , 佢話係行貨 , 但又放低左隻錶十幾日 , 定係換圈維修就係要咁耐?

岩岩問清楚 , 原來係水貨上左行驗左同換過圈

其實成4萬幾點解要揀呢隻幫人接貨

心頭好既野好難講,4萬幾街舖買都買到,不過換左圈感覺上抵d
https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1142309392;_ylt=Ahf2PPDrRBHSW8EO.dP1lwHKILN8?u=johnnyhrm

各位巴打 , 小弟想入手第一隻rolex , 睇中左上面個隻 , 知道呢個款應該唔會有全新 , 就買二手

我打左俾個賣家 , 佢話隻錶行貨 , 但冇左證書 , 不過之前已經上行換過一次個黑圈 , 所以好新淨

我係想問下換過圈既錶其實大唔大問題 , 定其實反而佢洗左千幾銀換新圈我仲著數?

唔該晒巴打解答我既疑問

因為我都有d奇怪 , 佢話係行貨 , 但又放低左隻錶十幾日 , 定係換圈維修就係要咁耐?

心頭好既野好難講,4萬幾街舖買都買到,不過換左圈感覺上抵d

網上有人放隻有窿黑十 3萬4千幾 好抵
但我目標係1680差d忍唔住要左

黑面?

上面們隻
窮學生lm

你話呢隻?但呢隻好似唔係6694喎

唔該晒巴打解答我既疑問

冇買到 , 我覺得個買家怪怪地 , 成日打電話俾我sale 好抵 , 同埋佢好似唔齊野 ...

想要呢個款係覺得黑圈紅針好型 , 但我發覺連二手都好難揾 , 可能舊款又唔夠百事同可樂咁hit

而家轉搵可樂同綠針 , 應該都係揾二手 , 我係想用黎番工粗帶
窮學生lm

6694黎嫁
窮學生lm

6694黎嫁

d字好唔同喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞