Rolex討論區2.0

983 回覆
17 Like 5 Dislike
cheap cheap 地一問
係日本買二手錶番香港放 有無水位?

你又估下你會唔會第一個諗到
如果有 應該好多人咁做啦

我知呀
好多人都有討論

但我經常去日本做野
長期尼講 想賺d 水腳
先咁問
最好當然可以有人上網睇岩先 我再去買 好似代購咁

有難度WO巴打 唔通你下下出左錢先咩??

我知呀
好多人都有討論

但我經常去日本做野
長期尼講 想賺d 水腳
先咁問

唔work啦
如要落訂先
又信你唔過

訓哂覺

訓哂覺

咁早
可能果位巴打要做到online shop 咁既規模先有得搞
cheap cheap 地一問
係日本買二手錶番香港放 有無水位?

我知呀
好多人都有討論

但我經常去日本做野
長期尼講 想賺d 水腳
先咁問

我知呀
好多人都有討論

但我經常去日本做野
長期尼講 想賺d 水腳
先咁問

side氣啦
唔通個個都約上行交收咩

side氣啦
唔通個個都約上行交收咩

有冇巴絲試過自己換錶帶?有冇難度?

side氣啦
唔通個個都約上行交收咩

岩岩上網睇完,結論係放棄HAHA

side氣啦
唔通個個都約上行交收咩

怕整花咋

side氣啦
唔通個個都約上行交收咩

怕整花咋

一定花,所以唔搞了
有冇submariner nato帶推介?想整條襯下隻66
最想買116660 黑底deepsea ,但冇錢,得個睇字

我都想買法拉利

但冇錢
得個睇字

我都想買法拉利

但冇錢
得個睇字

我鍾意type r多啲
有冇人知
以唔識人計

綠針最盡可以R到幾多折呢
日本買rolex 抵唔抵過香港買
想去日本買水貨自用
日本買rolex 抵唔抵過香港買
想去日本買水貨自用

睇款式,AD未必有貨,講運,有貨就睇匯率,去中野水錶舖炒款一樣食炒價,隨時貴過香港,先去勞官網揾日本AD地址,冇就中野jackroad,龜吉或者激安睇吓,水錶有機會買到香港888貨,之前有個巴打係激安買YM就中咗隻888,賺晒
有冇人知
以唔識人計

冇折
有冇人知
以唔識人計

冇折

咁灰
2017新錶
http://rolexpassionreport.com/20205/rolex-news-for-baselworld-2017/

如果係真的話,可樂回歸平民選擇真係一大盛事~~~
有冇 pre-1960s Rolex 同好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞