Rolex討論區2.0

983 回覆
17 Like 5 Dislike
有冇 pre-1960s Rolex 同好?

舊錶冇能力冇財力玩,不了
2017新錶
http://rolexpassionreport.com/20205/rolex-news-for-baselworld-2017/

如果係真的話,可樂回歸平民選擇真係一大盛事~~~

白金黎
2017新錶
http://rolexpassionreport.com/20205/rolex-news-for-baselworld-2017/

白金黎

望清楚D description 先

The “Coca Cola” Black & Red Rolex GMT Master is getting back in ceramic bezel and stainless steel case. The past is important to master the future!

應該係鋼黎

白金黎

The “Coca Cola” Black & Red Rolex GMT Master is getting back in ceramic bezel and stainless steel case. The past is important to master the future!

應該係鋼黎

但錶帶同依家隻百事一樣色應該係18ct金,

白金黎

應該係鋼黎

但錶帶同依家隻百事一樣色應該係18ct金,

佢而家唔係全白金架咩?
剩係得錶帶係?

我以為佢講鋼就係成隻錶都係鋼添
有冇人知
以唔識人計

綠針最盡可以R到幾多折呢

有貨俾walkin 客都偷笑啦
有冇人知
以唔識人計

綠針都咁難咩
有冇人知
以唔識人計

藍針都walkin 倒
why not 綠針?
有冇人知
以唔識人計

綠針實有罷

新手玩錶,呢一點野點先整得甩

睇唔到

睇唔到

你講d狗牙崩左定錶帶拋光位花左
拋光位就可以用拋光布整返佢,狗牙崩左就換個陶瓷圈
拎返隻舊錶出嚟戴,過年當好意頭

屌你
正野

倉底都金鋼毒針,好有貨
話時話有冇出過金鋼綠綠? 好鐘意綠綠

116718 有綠面

116718 有綠面

岩岩睇完 好柒 黑圈唔夾

過年戴舊錶

過年戴舊錶

正呀喂,退色圈,如果係T25面就仲正
頭先行過間AD,問問新款369係咪95折,竟然冇,得98折

我之前想買冇貨tim la
最後買左錄針

最後買左錄針

呢款新版369唔知做乜咁搶手,間AD話得返一隻,其他嘅款除咗炒款都係95折

最後買左錄針

幾折買到綠針
好似好少人鐘意綠玻璃
咁多隻最靚係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞