Rolex討論區2.0

983 回覆
17 Like 5 Dislike
新手想買隻舊款16570試玩 唔知係邊入手好

同問 全齊大黑橙正常幾錢到

u mean 1655?

00 左右個啲

00 左右個啲

p 頭個類

00 左右個啲

p 頭個類

因為00年出無記錯係16570 紅針
再舊一代1655 橙針 十幾萬
新款216570 應該4/5萬

大黑橙水貨4萬幾 是但搵間48000
平d要再搵
諗緊369好定air king 好

369會襟睇啲,Air King就搶眼少少,加多少少買晒唔使諗
下個post加埋刁陀好啲嘅,Rolex/Tudor 討論區3.0 咁就多好多post,反正兩兄弟

冇乜分別
tudor唔見得多人講丫

我去某大型連鎖金行問Rolex價, d sale 成日sell 我tudor , 我回應我只對rolex 有興趣仍狂sell tudor

賣唔出
要狂sale

bbb排緊隊冇折啵,左手錶又係排緊

tudor都係講紅bb

刁隻青銅好撚正喎

要排隊兼冇折,問咗

平d要再搵

大約10年到既錶幾錢到

369會襟睇啲,Air King就搶眼少少,加多少少買晒唔使諗

新air king個黃色皇冠同綠色rolex簡直幾成個勞力士logo show晒出黎,我覺得幾型wo
不過個面板太大字就真既

新air king個黃色皇冠同綠色rolex簡直幾成個勞力士logo show晒出黎,我覺得幾型wo
不過個面板太多字就真既
fb d rolex原來咁淫亂既
賣錶賣到咁既
賣錶賣到咁既

賣錶賣到咁既

我都想做錶佬

平d要再搵

大約10年到既錶幾錢到

16570 2手2萬尾3萬頭

平d要再搵

大約10年到既錶幾錢到

16570 2手2萬尾3萬頭

邊度入好
其實呢隻都唔錯

愈大愈鍾意呢d款,41mm / 36mm ?

41 datejust 2
第一次睇中紅bb 見係chrono24 買平幾千蚊
請問係咪都可以安全買

有香港實店嘅咪睇可以考慮吓,安唔安全唔知,我一向AD買貴啲算,唔使驚呢樣嗰樣,買錶都係開心啫,攪到唔開心唔買好過
賣錶賣到咁既

咩關鍵字 想睇下
新手第一隻想買盲sub
冇date好正
新手第一隻想買盲sub
冇date好正

同好
新手第一隻想買盲sub
冇date好正

同好

冇date冇放大鏡真係爭d
新手第一隻想買盲sub
冇date好正

同好

冇date冇放大鏡真係爭d

有date冇放大鏡仲正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞