Rolex討論區2.0

983 回覆
17 Like 5 Dislike
第一隻入手應該入sub仔?有冇人戴緊sd4000?
同埋我想問埋GMT, 條錶帶係polished centre link,但我中意個錶款唔中意佢反晒光既錶帶可唔可以帶上14樓叫佢幫我brush左佢

自巳用沙膠都得

自己搞會唔會冇左warranty

我既理解行唔會幫你攪

因為見人地omega2015年出果隻seamaster 300 MC同樣都係PCL,見到omega service centre或香boutique都好似會幫手搞所以先問下rolex
坦白講小弟對抛光中帶真係興趣不大

咁第一次入手新錶係咪應該入黑色sub仔116670比較好?定係入sd4000好
定係等埋2017 baselworld先再算?

手肥勿屌

入手$?
同埋我想問埋GMT, 條錶帶係polished centre link,但我中意個錶款唔中意佢反晒光既錶帶可唔可以帶上14樓叫佢幫我brush左佢

自巳用沙膠都得

我既理解行唔會幫你攪

因為見人地omega2015年出果隻seamaster 300 MC同樣都係PCL,見到omega service centre或香boutique都好似會幫手搞所以先問下rolex

咁第一次入手新錶係咪應該入黑色sub仔116670比較好?定係入sd4000好

唔鍾意拋光帶就直接黑色sub 吧,長青款有排帶~

自巳用沙膠都得

我既理解行唔會幫你攪

你見到omega「好似會」同「會」幫你搞?兩樣嘢爭好遠喎……

自巳用沙膠都得

我既理解行唔會幫你攪

你見到omega「好似會」同「會」幫你搞?兩樣嘢爭好遠喎……

香港唔知
我上watchuseek d鬼佬係咁講話service centre同boutique都會免費幫你brush,我諗唔會淨係香港差d掛

自巳用沙膠都得

我既理解行唔會幫你攪

香港唔知
我上watchuseek d鬼佬係咁講話service centre同boutique都會免費幫你brush,我諗唔會淨係香港差d掛

你知香港服務業有幾「正」啦,brush個客一個屈尾十要詐形就……

如果自己brush一舊中目沙膠應該搞得掂啦掛?有冇人解答到
https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1142309392;_ylt=Ahf2PPDrRBHSW8EO.dP1lwHKILN8?u=johnnyhrm

各位巴打 , 小弟想入手第一隻rolex , 睇中左上面個隻 , 知道呢個款應該唔會有全新 , 就買二手

我打左俾個賣家 , 佢話隻錶行貨 , 但冇左證書 , 不過之前已經上行換過一次個黑圈 , 所以好新淨

當然一定係上行交收 , $42500

我係想問下換過圈既錶其實大唔大問題 , 定其實反而佢洗左千幾銀換新圈我仲著數?

因為唔知咁算唔算整過隻錶 , 有d擔心所以上黎問下

唔該晒巴打解答我既疑問
https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1142309392;_ylt=Ahf2PPDrRBHSW8EO.dP1lwHKILN8?u=johnnyhrm

各位巴打 , 小弟想入手第一隻rolex , 睇中左上面個隻 , 知道呢個款應該唔會有全新 , 就買二手

我打左俾個賣家 , 佢話隻錶行貨 , 但冇左證書 , 不過之前已經上行換過一次個黑圈 , 所以好新淨

我係想問下換過圈既錶其實大唔大問題 , 定其實反而佢洗左千幾銀換新圈我仲著數?

唔該晒巴打解答我既疑問

因為我都有d奇怪 , 佢話係行貨 , 但又放低左隻錶十幾日 , 定係換圈維修就係要咁耐?

唔該晒巴打解答我既疑問

因為我都有d奇怪 , 佢話係行貨 , 但又放低左隻錶十幾日 , 定係換圈維修就係要咁耐?

岩岩問清楚 , 原來係水貨上左行驗左同換過圈
咁多位巴打 知唔知邊到有得買
Daytona 116500?
可食炒價
有咩大鋪有賣?

無錢玩舊勞,玩下舊tudor
咁多位巴打 知唔知邊到有得買
Daytona 116500?
可食炒價
有咩大鋪有賣?

同問 想買人生第一隻撈
聽日買Daytona

手肥勿屌

入手$?

原價 排咗3-4個月隊
前題係同個周大福Sell屎買過幾隻撈
聽日買Daytona

圖呢?
聽日買Daytona

圖呢?

人生第一隻Rolex 6694 入門玩下12000淨錶頭抵唔抵
聽日買Daytona

圖呢?

靚,停左產
聽日買Daytona

圖呢?

行貨?幾錢入手?
好想買16年Daytona黑底 有冇巴打知邊到有888賣

116520定116500先?
聽日買Daytona

圖呢?

行貨?幾錢入手?

水,11萬2

116520定116500先?

搭單問
邊到有賣 116500 行
想問下上行拎埋盒出世紙果d會幫你對埋?
新手想買二手

對咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞