Rolex討論區2.0

983 回覆
17 Like 5 Dislike
窮人,想買綠綠

巴打我都想買呢隻

薯片叔叔

磨擦力強

佢咁戴法梗睇到啦
窮人,想買綠綠

巴打我都想買呢隻

薯片叔叔

磨擦力強

佢咁戴法梗睇到啦

大家好眼力,之前冇留意
想買地通
一係賣比VIP
一係開我13

係未要去日本 好彩先平少少買到

自己諗

facebook有間賣12.5

響瑞士買平幾多
今日記得較錶呀
今日記得較錶呀

好唔習慣,之前帶十仔有日子睇,宜家帶Daytona ,成日想睇日子都唔得
今日記得較錶呀

好唔習慣,之前帶十仔有日子睇,宜家帶Daytona ,成日想睇日子都唔得

升左級,有得必有失
想買啲隻

呢隻就易好多,二手都幾常見

盲十

好正
諗緊買888定水貨
888唔知有冇折

888正野黎

運動錶來講, 做得最精密係deepsea

我都想買呢隻,但我怕我隻手唔夠粗戴得唔好睇

係唔係勁重

係唔係勁重

唔算太重
利申 DS RB膠帶
Rolex explorer 1定Rolex submariner好?
想買888 369.有無巴絲識人做到85折

黑圈綠面
睇睇下隻黑圈bb都好正
From Google
想換錶,有無巴打想收留一隻前期16610
平放淨錶
有興趣留個telegram
平放淨錶

你預咩價?
平放淨錶

你預咩價?

ARCTERYX

大家好!
第一隻入手應該入sub仔?有冇人戴緊sd4000?
同埋我想問埋GMT, 條錶帶係polished centre link,但我中意個錶款唔中意佢反晒光既錶帶可唔可以帶上14樓叫佢幫我brush左佢
同埋我想問埋GMT, 條錶帶係polished centre link,但我中意個錶款唔中意佢反晒光既錶帶可唔可以帶上14樓叫佢幫我brush左佢

自巳用沙膠都得

自巳用沙膠都得

自己搞會唔會冇左warranty

自巳用沙膠都得

自己搞會唔會冇左warranty

我既理解行唔會幫你攪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞