Rolex討論區2.0

983 回覆
17 Like 5 Dislike
唔好意思各位,請問有邊間AD係可以接受信用卡分期?我只係知道周X福有....

一炮過俾都幾肉痛吓....

老實說
買呢d錶
唔做分期是常識吧

其實都係買錶既其中一個方式啫,最緊要量力而為

冇錯
量力而為
唔好意思各位,請問有邊間AD係可以接受信用卡分期?我只係知道周X福有....

老實說
買呢d錶
唔做分期是常識吧

冇錯
量力而為

分唔分期都冇所謂既
只要唔影響日常生活
咪買囉
但係如果係供得好辛苦果種 咁就算吧啦 儲多少少錢先一砲過
果個爽度係唔同的

老實說
買呢d錶
唔做分期是常識吧

冇錯
量力而為

分唔分期都冇所謂既
只要唔影響日常生活
咪買囉
果個爽度係唔同的

諗起每個月要俾一筆出黎就頭痛,所以除左樓,我唔鐘意分期sosad

老實說
買呢d錶
唔做分期是常識吧

冇錯
量力而為

分唔分期都冇所謂既
只要唔影響日常生活
咪買囉
果個爽度係唔同的

諗起每個月要俾一筆出黎就頭痛,所以除左樓,我唔鐘意分期sosad

我都唔鍾意分期

但冇計
呢個post咁耐都未1001既

已經冇人討論勞力士了
其實呢隻都唔錯

呢個post咁耐都未1001既

已經冇人討論勞力士了

嚟嚟去去嗰幾隻,冇新嘢post
下個post加埋刁陀好啲嘅,Rolex/Tudor 討論區3.0 咁就多好多post,反正兩兄弟
有冇人知yahoo拍賣
果d 888 行貨
在ad交收

但又拎到較平既價錢係咩一回事

果d人係賺咩既呢
搵呢d買又信唔信得過呢
下個post加埋刁陀好啲嘅,Rolex/Tudor 討論區3.0 咁就多好多post,反正兩兄弟

冇乜分別
tudor唔見得多人講丫
有冇人知yahoo拍賣
果d 888 行貨
在ad交收

但又拎到較平既價錢係咩一回事

果d人係賺咩既呢
搵呢d買又信唔信得過呢

車馬費,佢帶你入AD買,講好車馬費就得,可能1500蚊之類,但佢幫你拎到92/88折,至於點解就唔知,可能當拆貨比水貨行家,以前某論壇有人PM過我,過程係咁
如果Submariner Date 116610LN 同 GMT Master II 116670LN 應該定揀好?同埋第一次買去AD、水貨定二手好?求各巴打畀畀意見

利申:剩係鍾意黑圈,由細到大情意結

冇乜分別

我去某大型連鎖金行問Rolex價, d sale 成日sell 我tudor , 我回應我只對rolex 有興趣仍狂sell tudor

冇乜分別

我去某大型連鎖金行問Rolex價, d sale 成日sell 我tudor , 我回應我只對rolex 有興趣仍狂sell tudor

賣唔出
要狂sale
如果Submariner Date 116610LN 同 GMT Master II 116670LN 應該定揀好?同埋第一次買去AD、水貨定二手好?求各巴打畀畀意見

gmt ,因為我有

冇乜分別

賣唔出
要狂sale

bbb排緊隊冇折啵,左手錶又係排緊

好睇過tvb

有冇Group名?

rolex

等到佛誕都未有片

想食花生
求巴打Share FB Link

比板主del左啦

約略講下咩事俾粒花生嚟食下得唔得呀巴打?

都係d奸夫淫婦事件
只係事件主角係rolex group既副版主

在第2個group有人放相,好似係
其實呢隻都唔錯

愈大愈鍾意呢d款,41mm / 36mm ?

gmt ,因為我有

哈哈我反而鍾意十仔多些少,第一隻去ad 買行吧,戴上手邊隻鍾意多d咪買邊隻

gmt ,因為我有

哈哈我反而鍾意十仔多些少,第一隻去ad 買行吧,戴上手邊隻鍾意多d咪買邊隻

明白明白,唔該晒
第一次睇中紅bb 見係chrono24 買平幾千蚊
請問係咪都可以安全買
諗緊369好定air king 好
諗緊369好定air king 好

369啦
air king好似好花轆轆咁
新手想買隻舊款16570試玩 唔知係邊入手好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞