點解黑澀會個糖果咁智障咁似精神病患者都仲可以喺娛樂圈生存咁耐?!(2)

1001 回覆
420 Like 14 Dislike
吳宗憲捧親都冇好野,
仲有台灣演藝圈好鍾意護短,
即使犯過法座完就當好人,
再座再出來又係好人

同傅穎有得揮,望下你個額頭咪知囉
好心佢啦 唔識咪上網查囉 大大聲話畀人唔知咩嚟只會顯得自己知識少 冇做過咪大大聲話冇囉 話自己天生麗質 洗乜咁婉轉喎

咩料。。。

斯亞全臉卸妝!素顏曝光…網直呼誇張

藝人陳斯亞(糖果)從《我愛黑澀會》出道,近年來逐漸從可愛清純的模樣「轉大人」,不但穿著變得大膽火辣,經常放送雪乳讓粉絲大飽眼福,妝容也變成熟,一度被質疑「變臉」,但她嚴正否認,還反嗆酸民「可能有些人就是覺得全世界的人都要跟他一樣醜才是對的」,如今又公開卸妝影片,妝前、妝後對比讓網友大呼「誇張」!

▼斯亞平時妝容成熟、穿著火辣。(圖/斯亞IG)

26歲的斯亞在IG貼出影片,要傳授自己卸妝的秘訣給廣大女性,只見她穿著貼身粉色上衣,妝容完整,眼線、睫毛膏、粉底、唇釉…無一不缺,一邊講解卸妝步驟,一邊使用卸妝液溫和溶解、清除眉眼部分的彩妝,之後再用卸妝水擦掉全臉底妝,最後則是用卸妝水擦掉全臉底妝,徹底將全臉清乾淨,唇釉也毫不留痕跡,她強調,乾淨卸除掉彩妝的關鍵在於「溫柔的手法」、「耐心等待溶解彩妝的時間」。

▼斯亞一度被懷疑整形,不過她否認。(圖/斯亞IG)

而網友除了觀看她卸妝的步驟,也發現她雖然全臉素顏,肌膚卻依然白皙透亮,看起來光滑無瑕,散發出清新甜美氣質,也讓網友驚呼「素顏也好漂亮」、「皮膚好好喔」、「素顏還是一樣美啦」、「太誇張了,根本沒差」,獲得網友一面倒稱讚。

▼斯亞素顏模樣被大讚。(圖/斯亞IG)
十幾歲果陣仲覺得佢幾可愛
可能報到冇嘢好報先講佢
紋眉紋內眼線開哂filter 扮素顏
人哋會話好耐冇補過 甩晒啦

東森都寸埋一份
笑死
痴L線,唔講佢個人,由頭到腳邊一忽係真,重要假波,屌佢老母

其實人地都係講事實姐又唔岩聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞