點解黑澀會個糖果咁智障咁似精神病患者都仲可以喺娛樂圈生存咁耐?!(2)

1001 回覆
420 Like 14 Dislike
做咩姐 你比佢串返你玻璃心所以開post屌?
一定係啦 唔殺佢仲要讚佢先得

學人做藝人 做咗十年畀憲哥簽埋都唔紅
留言講事實話你唔紅冇觀眾緣都叫霸凌你
成日都怨冇人報你有意義嘅新聞
事實係你真係一啲都唔紅 無新聞價值 所以冇人會想報你嘅嘢
除咗你周圍串網民 要報警嗰啲新聞 係因為報出嚟可以畀大家笑吓
你喺娛樂圈生活咗10年 上節目講嘢都只係進步得嗰少少 講唱歌又唔係好叻 講靚又唔係靚
你不如真係離開娛樂圈吧啦 娛樂圈唔啱你
反正乜嘢批評你都接受唔到
何必做得咁辛苦
Cls佢篇野覆打幾耐
兜個圈又係講點解自己咁紅 但冇人報導
講真話去韓國進修無人報道
屌你去得幾日
一日幾個鐘貨仔
你好歹去個三五七個月阿?或者係d咩專業證書/比賽贏左先有報道價值呀?
原來佢先25歲 乜搞到咁
有咩可能以前化妝濃過以家 真係當觀眾盲既咩 話佢小小野就長篇大論post去fb/ig博同情/好感 點知其實就煩到嘔又負能量到爆 如果憲哥唔要佢我諗佢真係可以退出娛樂圈 入行十年唔知學左d咩野 上節目仲剩係識等人cue唔識主動講野 以前都話靚女有節目上 以家個樣鬼五馬六仲衰過d超過3 40歲女藝人
同佢fb最後又說唔好等人無左先後悔
講到好似暗示迫佢去死咁
好威脅囉 無一個娛記會鐘意咁既藝人
二黎,學下鬼鬼
佢都成日衰on9但點解咁多娛記幫佢講說話
轉風向
可能佢依家真係無以前咁濃妝 因為咩都紋曬 佢咪覺得唔係化妝

棒棒堂十二週年快樂

唔知人生仲有冇機會見到黑澀會美眉一齊慶祝週年紀念
佢地咁多小圈子 有D難度
9妞 其中丫同熏已經無咩可能合體
上面張相好似無敖犬,係andy哥?
係 冇合體到 六棒同飛輪海都係永遠差一個
唔知邊隊合體到先
好似合體過啦我記得?
小傑而家撈緊咩
記得細個睇肉棒堂最世界仔就係佢
印象中六個齊人應該冇 最後一次應該係小豬演唱會表演
好似做音樂
有冇人講下不和啲咩
前果排練跑跑馬拉松
之後一直都應該係寫歌果類
其實我覺得小傑好似偏向幕後工作多啲
小傑 不和
stalk佢地私人fb會見到佢地既post,
講野好撚有骨

然後敖犬同小煜+威廉+阿緯都不和
原因太多,其中一個係敖犬掛住拍拖
又想單飛
然後寧願同條女周圍玩都唔參加專輯既簽唱會/簽名會
依家真係得王子撈得掂
敖犬已經係18線演員

小煜靠salon同間cafe賺錢
阿緯靠點心店賺錢

小傑威廉徹底收皮
威廉前排主持娛百幾好
小傑同王子不和?
黑角之間不和
原因唔記得啦
2010年我係超級fans
當時就日日stalk佢地fb 好撚了解
依家唔記得曬了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞