點解黑澀會個糖果咁智障咁似精神病患者都仲可以喺娛樂圈生存咁耐?!(2)

1001 回覆
420 Like 14 Dislike
係囉 佢憑咩
佢唔keep住咁邊有嘢笑
諗起佢同班舊隊員上嗰集
小S: 不要
用左1個鐘追post
斯亞bb正
樣定性格定個胸正?
100%性格
因為愈來愈多低智/弱智人士出現
而個社會真係好似以下套戲發展緊

蠢蛋進化論
打咁大篇嘢之後話自己冇嬲 講笑咩打咁大篇嘢話人哋唔識做生意 人哋老馮要長期sponsor你咩 又唔係咩大明星
你唔肯幫人宣傳咪唔好幫囉 做乜要話人哋唔肯長期sponsor你就係唔識做生意 當自己係咩
呢排特登睇返佢俾人杯個陣既黑澀會
睇到心情好愉快 都明白點解佢會俾人杯
https://youtu.be/s3YG3OMv4Vc
7:35 個到 :欸我開一年我三百萬多耶
個個恥笑+o嘴 心諗呢條友真係on99
個語氣又自大又唔激得 eq由個陣開始無提升過
人又惹火 性格又好
呢段時期係佢俾人杯得最勁 呢集直頭出曬面擺明唔鍾意佢 以前都覺得佢好慘 但係宜家d閪格出曬黎就覺得佢抵死
冇印象睇過依期
我印象中佢被人杯得最勁似係公主病果期(PS我都係因為果集開始幾反感佢)
就咁睇單睇依段唔係好覺其他人杯佢
首先佢對手洪詩算係人nice嘅果種
同埋感覺班新嘅美眉都幾like佢
除左昆凌講果幾句好似有少少骨之外
連同洪詩比人氣都有人撐已經算係咁啦(講人氣洪詩同9妞比都唔會話一定輸喎)
不過睇完段片覺得佢係幾自大
又話甜兒爆料佢果班好多人鐘意佢又話自己無名人氣高(比唔過人仲要拎開得遲黎死撐)
其實佢真係一啲都唔識做綜藝 人地問邊個最肯為節目犧牲 講好自辯30秒 好心佢點都吹啲嘢啦 講一句就無仲要擺個尷尬樣 好唔敬業
公主病個集好似都係同一日錄
Eq極低 係唔係都喊

甘都係素顏唔怪得你話你無整容

人地問你仲要係度串77
有人問你先俾人知你係有人睇先有人sponsor 你
不過以家知道左佢係乜人仲會sponsor佢既pr都係on9
佢直接答人問題仲快過cap圖再po 喺story度串人畀人睇啦
其實佢都幾無品,一定問下佢啫,咁都要放上story公開串人地,名同個樣都無幫人遮一遮
留名食花生
幾時先會停
佢公開覆多數都好串 痴線
之前仲話人唔sponsor佢啲衫 其實都唔洗啦 佢最中意剩係著奶罩/泳衣曬D奶

喂吖 又mon住我講嘅野黎po IG story
乜原來佢仲有mon post架 咁得閒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞