點解黑澀會個糖果咁智障咁似精神病患者都仲可以喺娛樂圈生存咁耐?!(2)

1001 回覆
420 Like 14 Dislike
講到進修又話決定走呢一步以為起碼都去幾個月
仆街去一個星期 真係旅行都長過佢
人哋啲短期課程呢起碼三個月啦
我估係去學一兩堂韓式化妝就當係進修
啱啱睇到黑澀會突擊檢查袋嗰集,糖果帶一大枝墨水(黑人問號)同一堆簽名筆,話有人搵佢簽名 要簽名都唔洗帶一堆掛,由細開始就咁痴線
前面有巴絲提過下
嗰時黑澀會算紅嘅 有人問拎簽名唔奇
拉到人未? 強烈要求嚴正執法
唔係幫佢 但我覺得黑澀會個d所謂突擊check袋同搜屋都係有劇本
我覺得應該係有同佢地講會check袋,但個袋入面裝乜就自己決定
未必有劇本嘅 記得黑人有摷到美眉D女性用品時 D美眉拎返話唔睇得 (有錯屌細力D )
但成日放埋d九唔搭八嘢 又咩按摩器又枕頭
你話唔係明知要拍搜袋預先放落去我真係唔信平時會隨身帶住
枕頭可能用到 因為聽過佢地話錄影有時一錄 錄好耐…要等錄就可能會訓住休息下?
D美眉話突擊檢查好煩
佢日日都食辣野
所以日日都咁腫
我覺得半真半假啦
似係會講邊個月會錄突擊檢查然後你地鍾意放咩由你自己決定
然後大家點都會為節目效果(就算少少都好)都有誇大嘅成份
但都有可能會放1d未必間都帶但扮成日日都會帶嘅野(例如上面提過嘅野,依d可能化妝set頭或者出景拍戲會用到)
但一定唔會完全係真架囉
記得有一個三代同堂時期嘅棒棒堂錄遲到
然後除左虎牙之外就個個都咁o岩係果日遲哂到
去過旅行都長過佢進修啦
呵爛屎
講到進修咁巴閉
以為起碼都去幾個月
得果幾日有咩用
幾日個d係去旅行 唔係進修
上幾堂跳舞叫做「進修」完
我真係笑撚咗
呢d叫上興趣班
咁我去泰國上cooking class都可以算進修
好似上得兩日
留返台灣上好過啦曬錢
好似係上左2堂 每堂好似得個零鐘咋
之後就去旅遊
仲要問呀媽拎錢
記得佢之前講過話咩做黑澀會開始就無問過屋企人拎錢
無留意開佢
之前睇節目講到佢比人恰好慘咁
又講到佢好努力 個陣都幾欣賞佢
點知原來個格咁撚臭閪
早d收山正正經經打份工好過 反正個樣同把聲咁撚台都紅唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞