點解黑澀會個糖果咁智障咁似精神病患者都仲可以喺娛樂圈生存咁耐?!(2)

1001 回覆
420 Like 14 Dislike
做個整合先
糖果份人不嬲都咁痴線

識得話網民玻璃心一堆
其實明明最玻璃心嗰個就係佢 係佢自己俾人話似神經病就話已經感到傷害要去告人

糖果除咗痴線仲好自戀同埋自大
你可以喺佢ig嘅貼文好明顯感覺到

成日都話自己好靚

又覺得自己係時尚指標

成幅小學生畫嘅畫仲話覺得自己好有藝術概念 想出畫冊 大佬啊你唔好咁痴線啦

紋晒眼線、尾 做咗駐顏粉底 戴埋大眼仔 就扮素顏天生麗質
仲要成日衝出嚟話自己幾白幾瘦

連整親都話可能白得濟所以先易整親 佢個腦有冇病呀

一見到啲批評自己嘅留言就會發晒癲

份人又雙重標準到死

話佢似小a辣就傷害佢

似妙麗又''真的嗎😳''

自己啲粉絲又覆得咁串

俾人話就淨係識得話人哋誤會咗佢嘅語氣唔了解自己
實係個個都誤會你 得你自己一個啱晒 人哋錯晒啦

自己出咗道十年都唔紅 就成日攞自己以前好慘 努力咗十年嘅事出嚟講做賣點
梗係啦 出道咗十年都成個小學雞咁 點會紅到先得㗎
LM
事源係我愛黑澀會個糖果出post英文唔好學人打英文 之後俾網民糾正

佢仲要話人哋係誤解咗佢嘅意思 話自己識分開心同幸福 死撐I'm so happiness係冇問題 笑死人咩

之後有網民就喺下面留言話佢錯咗都要死雞撐飯蓋 同糖果引起罵戰

去到個網友話佢似精神病 糖果就話佢感到傷害要去差館告佢 糖果真係好玻璃心

仲要時時刻刻咁Mon post

特登打注音就係唔想俾香港人睇 你仲唔係小學雞
去到而家搞到上晒新聞

自己就喺到好激動咁話人哋 唔求事實 寫啲假嘢出嚟俾人睇 搞到自己形象冇晒

仲特登開直播講成件事嘅來龍去脈

話自己係因為網友話佢係精神病患者所以先至去告佢
其實佢自己都斷章取義 都冇講晒事實嘅真相 網友話佢似精神病患者 而唔係話佢係精神病患者 糖果除咗英文差之外中文係咪都咁差 ''是''同''好像''都分唔到 你都快啲還返網民一個公道啦
整合得好詳細

歷年美眉IG整合
希望各位巴絲繼續幫手整合補完

太快留名 以為整合完 sorry
仲有人地話佢似Taylor swift 都虛心接受
Push
佢下面留言嘅粉絲擺明就係盲粉 咁嘅樣邊忽靚 個個都仲可以喺下面留言讚佢靚

樣靚唔靚我就唔講啦
個心地一定唔靚啦總之
男人化妝
開到2 糖果你真棒
好小事 我唔會好似糖果咁咁小氣
其實佢個嘴係咪一定要咁紅 我見佢全部相同片都好紅 係咪因為佢繡咗唇? 咁佢都仲好意思話會甩色?
幾怕變國際通緝犯
以前未繡唇個嘴係咁

唔肯定係咪素顏 但係佢而家個嘴就係咁
漂亮也是一種罪

係既 不過冇佢份囉
開到2
犀利,留個名先
繼續睇佢可以柒到咩地步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞